The Final Four: Τα ραντεβού ξεκίνησαν!
Nikopolis Blog

The Final Four: Τα ραντεβού ξεκίνησαν!

The Final Four: Τα ραντεβού ξεκίνησαν!

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο, τα βράδια της Κυριακής το κανάλι του Αμαρουσίου θα προβάλει τελικά το ισραηλινής προέλευσης The Final Four (όπως ήταν και το Rising Star), αφού οι επαφές με την Acun Medya δεν είχαν αίσιο τέλος.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ αυτές τις ημέρες γίνονται εντατικές επαφές ώστε να στελεχωθεί η επιτροπή με πρωτοκλασσάτα ονόματα.

Ο πρώτος που έχει δώσει τα χέρια είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ το κανάλι θέλει πολύ μία καλλιτέχνιδα που θα προσδώσει κύρος στο show με την παρουσία της, ενώ είναι και πολύ δημοφιλής στο νεανικό κοινό.

Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία έχει απαντήσει ότι θα το σκεφτεί σοβαρά αν γνωρίζει ποια είναι τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη έχει δεχτεί κι άλλες ανάλογες προτάσεις, αλλά πότε δεν το είχε τολμήσει μέχρι σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι το The Final Four θα έχει δύσκολο έργο, αφού απέναντί του θα έχει το X- Factor του Open με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ φήμες θέλουν και τον ΣΚΑΪ να τοποθετεί την ίδια ώρα και το βαρύ πυροβολικό του, το The Voice, το οποίο όπως γράψαμε χτες, επιστρέφει – εκτός απροόπτου- στο κανάλι του Φαλήρου.