Τατιάνα Στεφανίδου – Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι συμβαίνει τελικά με τα συμβόλαιά τους;
Nikopolis Blog

Τατιάνα Στεφανίδου – Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι συμβαίνει τελικά με τα συμβόλαιά τους;

Τατιάνα Στεφανίδου – Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι συμβαίνει τελικά με τα συμβόλαιά τους;

Εδώ και αρκετές εβδομάδες γράφονται πολλά, τόσο για την Τατιάνα Στεφανίδου όσο και για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Πιο συγκεκριμένα έχουμε διαβάσει ότι και οι δύο θα αποχωρήσουν (χωρίς τη θέλησή τους) από τα κανάλια με τα οποία συνεργάζονται- ειδικά η δεύτερη ήταν ένα από βασικά πρόσωπα του Alpha και τη συνέδεε βαθιά φιλία με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, Δημήτρη Κοντομηνά.

Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή συνεργασίας, βασίζονται στο επιχείρημα ότι και οι δύο, αν και φέρνουν ικανοποιητικά νούμερα (ειδικά το «Πάμε Πακέτο» που προβάλλεται στην prime time που φέρνει τα μεγαλύτερα έσοδα), δεν είχαν ελκυστικές επιδόσεις στο δυναμικό κοινό που ενδιαφέρει τους διαφημιστές. Και οι δύο παρουσιάστριες βέβαια έχουν ισχυριστεί ότι τη φετινή σεζόν σε αυτό το target group τα κατάφεραν ακόμα καλύτερα, καταρρίπτοντας έτσι το παραπάνω επιχείρημα.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Ισχύει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, αφού πρόθεση του σταθμού, είναι να τη μετακινήσει στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου;

«Υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό» λέει συνεργάτης της παρουσιάστριας στο Znews. «Η ίδια η Τατιάνα έχει διαβάσει και έχει ακούσει πάρα πολλά ανακριβή σχόλια τον τελευταίο καιρό- όπως το ότι ο ΣΚΑΪ την “έδιωξε” αλλά δεν έχει απαντήσει» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Θα μιλήσει όταν πρέπει».

Όσο για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Alpha, το κλίμα εκεί δείχνει πιο… εύκρατο. Και αυτό διότι πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια είχε συνάντηση με στελέχη του σταθμού για τη διαμόρφωση του νέου της πλατό, το οποίο ενδέχεται να μετακομίσει από το Studio Pro (ήταν η πρώτη που το είχε εγκαινιάσει μετά το Big Brother, πριν ακόμα και από την Ελένη Μενεγάκη). «Δεν έχει όμως υπογράψει ακόμα» τονίζει συνεργάτης της εκπομπής «Πάμε Πακέτο».

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε ότι η Βίκυ έχει δεχτεί προσέγγιση όχι από έναν αλλά από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ είναι γνωστό ότι η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη και μάλιστα ο μεγαλύτερός της γιος εργάζεται στον ΠΑΟΚ, αφού έχει σπουδάσει αθλητικό management στην Ιταλία.