Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι
Nikopolis Blog

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι

Ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη – η περιουσία του πατέρα του, Φίλιππου, εκτιμάται από το Forbes στα 2,8 δις δολάρια- ανήκει από περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς (περιουσία: $12 δις), Ντάσα Ζούκοβιτς, όπως επιβεβαιώνουν σήμερα στο Znews πηγές από τον στενό οικογενειακό τους κύκλο.

Η ρομαντική τελετή έγινε σε ένα πολυτελές chateau στο Παρίσι με μόλις 31 καλεσμένους -και μάλιστα απαγορευόταν ρητά η λήψη φωτογραφιών και βίντεο ώστε να μην διαρρεύσει ούτε μία εικόνα στα media.

Οι παπαράτσι μάλιστα είχαν απαθανατίσει τον γαμπρό ενώ πήγαινε στο bachelor party του με τους φίλους του, ανάμεσά τους ο Πιερ Κασιράγκι και ο πρώην σύντροφος της Heidi Klum και διάσημος συλλέκτης έργων τέχνης, Βίτο Σνάμπελ.

Η άγνωστη λεπτομέρεια στον γάμου τους αποτελούσε και το μοναδικό ίσως στοιχείο που συνέδεε το ζευγάρι με τον τόπο καταγωγής της οικογένειας Νιάρχου: Οι μπομπονιέρες που μοιράστηκαν στους καλεσμένους ήταν ειδική παραγγελία σε Έλληνα κοσμηματοπώλη (ο οποίος φέρεται να είχε υπογράψει ρήτρα εχεμύθειας) και αποτελούνταν από ένα ασημένιο κουτί με ένα μάτι στο καπάκι του.

O Σταύρος Νιάρχος γεννήθηκε το 1985 στη Νέα Υόρκη, είναι Κριός στο ζώδιο, έχει τρία αδέρφια (Ευγενία, Τεό, Ηλέκτρα) και γιαγιά του ήταν η Τίνα Λιβανού.

Μεγάλωσε στο Παρίσι και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες για σπουδές.

Στην Αμερική συνδέθηκε με αρκετές διάσημες γυναίκες, ανάμεσά τους η Mary Kate Olsen, η Paris Hilton, η Linsday Lohan, η πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας (δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα), ενώ η πιο σοβαρή του σχέση ήταν το μοντέλο της Victoria’s Secret, Jessica Hart.

O Σταύρος με την προηγούμενη σχέση του, το μοντέλο Jessica Hart το 2013