Τα σίριαλ «Ντάνος-Ντορέττα» – «Αργυρός-Ηλιάνα», ο μεσημεριανός Κωστόπουλος και ο επαναστάτης Λιάγκας
Nikopolis Blog

Τα σίριαλ «Ντάνος-Ντορέττα» – «Αργυρός-Ηλιάνα», ο μεσημεριανός Κωστόπουλος και ο επαναστάτης Λιάγκας

Τα σίριαλ «Ντάνος-Ντορέττα» – «Αργυρός-Ηλιάνα», ο μεσημεριανός Κωστόπουλος και ο επαναστάτης Λιάγκας

«Ντάνος- Ντορέττα: Δύο ξένοι» είναι ο τίτλος νέου δημοσιεύματος καθώς, όπως λέει το ρεπορτάζ, δεν αντάλλαξαν κουβέντα στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς. Έλα όμως που το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι οι δυο τους αντάλλαξαν όχι μία, αλλά πολλές κουβέντες -με την καλή έννοια!- στο πριβέ πάρτι που έγινε μετά στο Zonars. Κάτι μας λέει ότι αυτό το ρομαντικό σήριαλ αυτοτελών επεισοδίων θα έχει και συνέχεια.

Στο ίδιο celebrity hot spot της Βουκουρεστίου, ήταν μαζί την Πέμπτη ο Θοδωρής Αθερίδης με την εγκυμονούσα κόρη του, Φωτεινή, και τον μέλλοντα γαμπρό του, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση που έχει γράψει η μέλλουσα πεθερά του, Ελένη Γκασούκα. Έξω από το Zonars όμως τους περίμενε φωτογράφος και μόλις βγήκε το ζευγάρι, εκείνη έκρυψε το πρόσωπό της και τράπηκε σε άτακτη φυγή προς άλλη κατεύθυνση!

Και επειδή μας αρέσουν πολύ εδώ τα οικογενειακά, ο μικρότερος γιος της Χριστίνας Πολίτη, ο Άλεξ, απέκτησε αδερφάκι, αφού ο πρώην σύζυγός της, Σωτήρης Φουρτουλάκης, έγινε ξανά μπαμπάς. Όσο για τη Χριστίνα, θυμηθείτε ότι το όνομά της θα ξανασυζητηθεί μέσα στην εβδομάδα για άλλους λόγους- όχι μην πάει ο νους σας στο κακό.

Όλα σωστά;

Δεν γράψαμε κάτι την περασμένη εβδομάδα για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open γιατί ειδικά η πρεμιέρα αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε με αρκετές αμήχανες στιγμές. Πρώτον, ο Πέτρος Κωστόπουλος αξίζει να είναι στην τηλεόραση. Θα τον προτιμούσαμε στη late night ζώνη, αλλά εκεί πλέον και αν επικρατεί συνωστισμός φέτος. Αυτό που δεν θέλει κανείς τον Πέτρο -φαντάζομαι- είναι να κάνει τη Χριστίνα Λαμπίρη, αλλιώς γιατί να μην έχεις την ίδια τη Λαμπίρη; Όταν βγαίνει ο αληθινός του εαυτός, είναι απολαυστικός. Με την πάντα ενδιαφέρουσα άποψή του, τα σωστά του ελληνικά, την κλασσική γοητεία και το στυλ του. Το κομμάτι των συνεντεύξεων αποτελεί σίγουρα το πιο καλό του χαρτί. Η χημεία με το πάνελ κάπως δεν έχει δέσει ακόμα, αλλά αρχή είναι, ας τους δώσουμε λίγο χρόνο.

«Ραντεβού στα γουναράδικα» μας έδωσε μέσα από το blog του στο Znews o Γιώργος Λιάγκας, ως σύγχρονος Άρης Βελουχιώτης. Δεν ξέρουμε αν και πόσο ταυτίζεται μαζί του ή απλά πρόκειται για το γνωστό του χιούμορ, αλλά η επιστροφή του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τώρα αν θα είναι από την Παιανία ή το Φάληρο, είναι νωρίς ακόμα για ανακοινώσεις…

Τέλη του Μάη επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Fantasia και μέχρι τότε έχει μια σειρά προγραμματισμένων εμφανίσεων σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Αφού πέρασε μερικές μέρες  στο Λονδίνο παρέα με τον καλό του φίλο, Φίλιππο Κούρκουλο, επισκέφτηκε την Παρασκευή το Estate και ο Σάκης Ρουβάς τον ανέβασε στη σκηνή με τα λουλούδια να πέφτουν κυριολεκτικά βροχή από μια παρέα επιφανών Κυπρίων. Κάποιοι λένε πάντως ότι δεν απολαμβάνει και ιδιαίτερα όλο αυτό που γίνεται τελευταία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις δεκάδες συνεντεύξεις που -φυσικά- επικεντρώνονται στη σχέση τους αν και δεν το έχουν παραδεχτεί ποτέ.