Πέτρος Κωστόπουλος: Πώς αντέδρασε στην αναγγελία γάμου της Τζένης Μπαλατσινού
Nikopolis Blog

Πέτρος Κωστόπουλος: Πώς αντέδρασε στην αναγγελία γάμου της Τζένης Μπαλατσινού

Πέτρος Κωστόπουλος: Πώς αντέδρασε στην αναγγελία γάμου της Τζένης Μπαλατσινού

Η πιο ευχάριστη είδηση της εβδομάδας ήταν ο επικείμενος γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε παράφορα το καλοκαίρι του 2017, χώρισαν ξαφνικά την άνοιξη του 2018 μετά την απόφασή τους να συζήσουν, στην πορεία συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και τον Ιούνιο του 2019 θα έχουμε το γαμήλιο Happy End.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχα συναντήσει την Τζένη στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι και τότε μου είχε απαντήσει λακωνικά σχετικά με τον χωρισμό της ότι «η ζωή είναι προκύπτουσα», φράση που είχε σχολιαστεί πολύ. Το ζευγάρι ήταν ήδη ξανά μαζί από τα τέλη του 2018 και κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα, θέλοντας να την προστατεύσει. Να θυμήσουμε εδώ την τυχαία (και εξαιρετικά αμήχανη) συνάντηση που είχε γίνει στις 7 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο Fix της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια στα πρώτα τραπέζια.

Αιφνιδιάστηκε ή όχι ο Πέτρος;

Όπως γνωρίζω προσωπικά, τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος όσο και τα τρία του παιδιά που έχει αποκτήσει με την Τζένη, γνώριζαν από πριν την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόταση γάμου του Βασίλη Κικίλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η αντίδρασή του στα χαρμόσυνα νέα ήταν παραπάνω από θετική. Έτσι κι αλλιώς, όταν έχεις αγαπήσει πραγματικά έναν άνθρωπο, το μόνο που (οφείλεις να) θέλεις είναι να τον βλέπεις ευτυχισμένο.

Μένει τώρα να δούμε πως (και αν) θα μιλήσει εκείνος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή του στο Open για την αναγγελία γάμου της πρώην συζύγου του με την οποία να συμπληρώσουμε κιόλας ότι κατοικούν σε (πάρα) πολύ κοντινή απόσταση στο κέντρο! Εξίσου ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός ότι το «Όλα Λάθος» θα παίζει για μιάμιση ώρα απέναντι στο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αυτό το Σάββατο στις 4 το απόγευμα.