Πάολα VS Νότη: Τι συνέβη τελικά μεταξύ τους
Nikopolis Blog

Πάολα VS Νότη: Τι συνέβη τελικά μεταξύ τους

Πάολα VS Νότη: Τι συνέβη τελικά μεταξύ τους

Ήταν μια συνεργασία που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού η αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου πριν από την πρεμιέρα απασχόλησε πολύ τα Μέσα και έφερε σε αμηχανία τους συντελεστές του σχήματος. Κάποιοι είχαν πει τότε μάλιστα ότι και η Πάολα έπρεπε να αποχωρήσει προς ένδειξη στήριξης του καλού της φίλου που αδικήθηκε.

Τελικά τη θέση του Γιώργου Παπαδόπουλου στο «Γκάζι Live» πήρε ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ το σχήμα σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Από την άλλη, ήταν γνωστό πως οι σχέσεις του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολας ήταν εντελώς τυπικές ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπήρχαν καν κοινές τους φωτογραφίες.

Για την ακρίβεια τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις από «τυπικές» είχαν παγώσει τελείως, με αποκορύφωμα τον σοβαρό καβγά ανάμεσά τους που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

«Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες»

Όπως γνωρίζουν πολλοί, το καμαρίνι της Πάολας είναι πάντα ανοιχτό στους φίλους της και μόλις τελειώνει το πρόγραμμα στήνεται ένα μεγάλο πάρτι με αλκοόλ, δυνατή μουσική, χορό αλλά και φαγητό. Αυτά τα πρωινά γλέντια τελειώνουν πολλές φορές ακόμα και στις 12 το μεσημέρι!

Αυτό όμως ενοχλούσε πολύ τον Νότη Σφακιανάκη καθώς όταν δουλεύει δεν γυρίζει στο πολυτελές του σπίτι στη Βάρκιζα αλλά κοιμάται στο καμαρίνι του. Ο θόρυβος από το καμαρίνι της Πάολας (που έχει μέγεθος διαμερίσματος) όμως δεν τον άφηνε να ηρεμήσει με αποτέλεσμα να της κάνει κάθε φορά παρατηρήσεις, τις οποίες όμως εκείνη φέρεται να αγνοούσε ευγενικά.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όμως, και αφού είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμά τους, εκείνος έστελνε συνεχώς τους ανθρώπους του μαγαζιού να της πουν να κλείσει τη μουσική, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξή της και εκείνην να εισβάλλει στο καμαρίνι του. Ο διάλογος που ακολούθησε σίγουρα δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί εδώ. «Όσοι γνωρίζουν την Πάολα από κοντά ξέρουν πόσο συνεργάσιμη είναι. Φιλική, γενναιόδωρη και προσιτή. Έκανε πολλές υποχωρήσεις γι’ αυτή τη συνεργασία», λέει άτομο που τη γνωρίζει καλά.

Την Παρασκευή η Πάολα πήγε στο μαγαζί «πολύ στεναχωρημένη» όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ήταν εκεί. Το μεσημέρι του Σαββάτου έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες της ότι δεν άντεχε άλλο και πως της ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Αν και προσπάθησαν να τη μεταπείσουν ώστε να ολοκληρώσει ανώδυνα τη σεζόν, εκείνη είχε πάρει την απόφασή της….