Τα νέα shows του Open
Nikopolis Blog

Τα νέα shows του Open

Τα νέα shows του Open

Μπορεί το 2019 να μπήκε με καλύτερους οιωνούς για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αλλά κανείς εκεί δεν δείχνει να επαναπαύεται. Αν και στην αρχή είχε ακουστεί ότι ο παρουσιαστής και παραγωγός του Celebrity Travel, Νίκος Κοκλώνης, θα κάνει μεσημεριανή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, τα τελευταία δεδομένα τον θέλουν σε άλλη ζώνη.

Μετά την επιτυχία που είχε η Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του αφιερωμένη στον Γιάννη Πλούταρχο, το κανάλι φαίνεται πως εμπιστεύστηκε τον Mr Travel να παρουσιάσει ένα λαμπερό show τα βράδια της Κυριακής, το οποίο θα δίνει «πάσα» στην αθλητική εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, πέρα από το ότι η πρεμιέρα του θα γίνει μάλλον τον επόμενο μήνα μόλις ολοκληρωθούν τα υπόλοιπα γυρίσματα του Celebrity Travel το οποίο θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά. Την ίδια περίοδο θα κάνει πρεμιέρα το X- Factor που θα βγαίνει τελικά κάθε Δευτέρα με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Εκεί φαίνεται πως έχουν συγκεντρώσει ήδη αρκετές καλές αντρικές φωνές και ωραίες παρουσίες από το La Banda που δεν πήρε τελικά το πράσινο φως – τουλάχιστον γι’ αυτή τη σεζόν. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής- η μεγαλύτερη πρόκληση είναι το γυναικείο όνομα που θα κάθεται απέναντι από τη Δέσποινα. Να θυμίσουμε εδώ, πως σε αντίθεση με το The Voice, στο X- Factor, δεν απαιτείται να είναι κριτές μόνο τραγουδιστές…

Και μιας και αναφερθήκαμε στη Δέσποινα Βανδή που συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα», οι υπεύθυνοι του Open δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τα πρώτα επεισόδια της ταξιδιωτικής- μαγειρικής της εκπομπής μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα. Τόσο ο αυθορμητισμός της Δέσποινας όσο και η σκηνοθεσία του κουμπάρου της, Κώστα Καπετανίδη (ο οποίος σκηνοθετεί και τον Νίκο Κοκλώνη) αποτελούν ήδη μια καλή εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Και επειδή ψέμματα δεν σας λέω, είχα ήδη την ευκαιρία να δω αποσπάσματα και το υλικό είναι άρτιο.

Αυτά σας τα γράφουμε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου μόλις έκανε πρεμιέρα το The Masked Singer στο Fox και έγινε αμέσως πρώτο trend στο twitter. Εκεί κάθε εβδομάδα διαγωνίζονται με απίθανες μεταμφιέσεις 6 διασημότητες από όλους τους χώρους ώστε να μην μπορούν να τους αναγνωρίσουν οι τέσσερις κριτές.

Δείτε το συναρπαστικό τρέιλερ εδώ: