“Όλα λάθος” ή όλα σωστά;
Nikopolis Blog

“Όλα λάθος” ή όλα σωστά;

“Όλα λάθος” ή όλα σωστά;

«Καλοκαίρι #not» λέγεται το ψυχαγωγικό πρωινό του Open, «καλοκαίρι #yes» θα το έλεγα εγώ, αφού με σχετικά χαμηλό μπάτζετ, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Με την Κατερίνα Ζαρίφη στην πιο ώριμη τηλεοπτική της στιγμή, χωρίς να χάνει όμως τον γνώριμο ξεκαρδιστικό αυθορμητισμό της (απαλλαγμένη όμως από κάποιες νότες υπερβολής του παρελθόντος), η εκπομπή έχει ρυθμό, έχει ιδέες και ανθρώπους με ενδιαφέρουσα χημεία και ευοίωνη διάθεση.

Μιας και μιλάμε για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή η σεζόν για το «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος δεν θα επιστρέψει στη συγκεκριμένη ζώνη την επόμενη σεζόν. Μαθαίνουμε ότι είναι πολύ κοντά να κλείσει η Αννίτα Πάνια που έχει άριστες σχέσεις με τον Φίλιππο Βρυώνη αφού ο τελευταίος έχει για τα επόμενα χρόνια και την εμπορική εκμετάλλευση της εκπομπής. Το θέμα πάντως είναι λίγο πολύπλοκο και έχει να κάνει με την Παραγωγή…

Εμείς πάντως στο «Όλα λάθος» όμορφα περάσαμε και άριστο κλίμα είχαμε. Τώρα τι γίνεται και όπου πάω κάποια μένει έγκυος, δεν ξέρω να σας πω. Πέρσι η Όλγα Λαφαζάνη στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», φέτος η Μαντώ Γαστεράτου, μια εγκυμονούσα πρέπει να έχω πάντα δίπλα μου.

Η φετινή πήρε προχτές και μια στεναχώρια από την Όλγα Φαρμάκη που επιτέθηκε σε εκείνη και τον Πέτρο Κωστόπουλο για τα σχόλια που κάναμε για τις influencers και τις γνωστές Ελληνίδες που κάνουν ρούχα και τα πουλάνε στο διαδίκτυο. Αφορμή είχε σταθεί συνέντευξη που έδωσε με την αδερφή της στο περιοδικό People. Κακώς, βρε Όλγα, πειράχτηκες τόσο πολύ, δεν ήταν προσωπική επίθεση όπως την εξέλαβες. Το ξέρεις ότι όλοι σε συμπαθούμε πολύ.

Μέχρι και αρχές Αυγούστου συνεχίζονται τα γυρίσματα του GNTM και μετά οι συντελεστές θα κάνουν ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων.

Ένα γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος με μακρά θητεία στον χώρο ετοιμάζεται, λένε, να δει την πόρτα της εξόδου από το κανάλι του. Και ένας χωρισμός θα γίνει γνωστός πολύ, πολύ σύντομα, μη σου πω και αύριο.

Πολύ συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή με την έκπληξη που της έκαναν στη σκηνή για τα γενέθλιά της- εκτός από τα παιδιά της, που μας τα έδειξε και στο Instagram, μαζί τους ήταν και ο Ντέμης, ο οποίος όμως δεν θέλησε να ποζάρει.

Η Δέσποινα, ως γνωστόν, θα παρουσιάσει το X Factor, το οποίο θα παίζει, ακούγεται, βράδυ Κυριακής απέναντι από το The Voice και το The Final Four. Ποιος λέτε να υποχωρήσει πρώτος, ε;

Επειδή ο κόσμος ταξιδεύει πολύ αυτή την εποχή, να πούμε ότι το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας βαθμολογήθηκε από την Airhelp ως το τρίτο καλύτερο στον κόσμο μετά από αυτά της Ντόχα (Κατάρ) και του Τόκιο. Χειρότερα αυτά του Κουβέιτ και της Λισαβόνας.

Μετά την Ελένη Μενεγάκη, τον Άκη Πετρετζίκη και τον Ανδρέα Γεωργίου, και η, πολυταξιδεμένη τον τελευταίο καιρό, Ελένη Φουρέιρα ξεπέρασε το 1 εκατ. followers στο Instagram. H Ελένη που έχει αρχίζει να κατακτά το κοινό της Ισπανίας, έχει όνειρο να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού μέσω των Λατίνων, γι’ αυτό κιόλας βγάζει το ένα ισπανόφωνο τραγούδι μετά το άλλο. Σε όσα χρόνια είμαι στη δουλειά αυτή, πιο στοχοπροσηλωμένο performer δεν έχω συναντήσει, οπότε μόνο τα καλύτερα να της ευχηθώ. Και στα Grammy Ελένη μια μέρα, και στα Grammy!