Όλα λάθος: Η αλήθεια για την επίμαχη σύσκεψη στο Open
Nikopolis Blog

Όλα λάθος: Η αλήθεια για την επίμαχη σύσκεψη στο Open

Όλα λάθος: Η αλήθεια για την επίμαχη σύσκεψη στο Open

Οριστική είναι πλέον η αποχώρηση/απομάκρυση της Άννας Μαρίας Βέλλη από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μετά τη δίωρη σύσκεψη της Τετάρτης. Σε αντίθεση με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Πέμπτης, στη συνάντηση παρών ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Εκεί ήταν η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο Θέμης Μάλλης, η Λίνα Ροδίτου από το κανάλι και φυσικά η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου.

Σε αντίθεση με την τελευταία που ήταν πιο διαλλακτική, η Άννα Μαρία Βέλλη φέρεται να ξεκαθαρίζει πως δεν την ενδιέφερε απλά να πλαισιώνει τον κεντρικό παρουσιαστή, αλλά να είναι ένα σκαλί πάνω από τη Μαντώ Γαστεράτου, γι’ αυτό κιόλας απαιτούσε η καρέκλα της να είναι δίπλα στον Πέτρο και όχι δίπλα στη Μαντώ. «Ο σταθμός δεν της είχε τάξει τον ρόλο που εκείνη διεκδικούσε» έσπευσε να ξεκαθαρίσει άνθρωπος που ήταν παρών στη συνάντηση και αυτό ήταν κάτι που ακούστηκε μπροστά σε όλους για να μην υπάρχουν εσφαλμένες εντυπώσεις..

Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει ενώ οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται να είναι και άνδρας. Όσο για τη νέα αρχισυντάκτρια, Κάσσι Φιλιππιτζή, είναι 31 (και όχι 26 όπως ειπώθηκε) και δεν ήταν απλά  viewer στην εκπομπή του Θέμου άλλα είχε αναβαθμιστεί σε βοηθός αρχισυντάκτη, όπως μας πληροφορούν- επίσης είχε εργαστεί στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Όσο για την Άννα Μαρία Βέλλη, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αποχωρεί από εκπομπή- το ίδιο είχε συμβεί τρία χρόνια πριν στο Star, όταν εμφανιζόταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. «Η αλήθεια είναι ότι δεν τους ταίριαξα στην ομάδα και ο λόγος που πιστεύω ότι δεν τους ταίριαξα είναι ότι με πήραν για κάτι που δεν είμαι» είχε πει τότε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Τσίνησα γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτό που μου ζήτησαν, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τον εαυτό μου».