Οδηγός τηλεοπτικής επιβίωσης
Nikopolis Blog

Οδηγός τηλεοπτικής επιβίωσης

Οδηγός τηλεοπτικής επιβίωσης

Όσο κι αν συμπαθείς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φέτος σαν να το έχει χάσει λίγο με τους καλεσμένους του. Ειδικά αν τους συγκρίνεις με την Ελεονώρα Μελέτη και τα αντανακλαστικά των συνεργατών της, διαπιστώνεις ότι ο πρώτος δεν εκμεταλλεύεται ή δεν δημιουργεί επικαιρότητα, όπως έχει κάνει πολλές φορές η δεύτερη. Εύκολα μάλιστα προσέχει κανείς ότι «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 πιο πολύ ασχολείται με τις συνεντεύξεις της Ελεονώρας ,παρά με του δικού τους παρουσιαστή.

Φωτεινή εξαίρεση η χτεσινή παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη. Ωραίος λόγος με ισχυρό μήνυμα και μια συζήτηση που ξέφυγε από την «Τουνίτιδα» που έχει κατακλύσει όλες τις ζώνες.

Το τηλεοπτικό θέμα- μέχρι στιγμής- της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την «κόντρα» της Έλλης Στάη με τον Αντώνη Κανάκη. Ο καθένας είχε το δίκιο του και τελικά λίγο περισσότερο ο Κανάκης- αν το είχε πει από την αρχή βέβαια ότι το επίμαχο απόσπασμα ήταν από το Web TV του Open- δε θα είχε θυμώσει μαζί του η Έλλη.

Για τους φαν του Netflix, που όλο και πληθαίνουν στην Ελλάδα: Τις τελευταίες μέρες, όλοι μιλούν για τη σειρά Russian Doll. Θα την ξεκινήσουμε άμεσα και θα σας πούμε περισσότερα.

Αναβλήθηκε το γύρισμα για το κλιπ της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη μέση της η Τάμτα. Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού-μαζί με την οπτικοποίησή του- έχει προγραμματιστεί πάντως για τις 5 Μαρτίου οπότε ο χρόνος αρχίζει να πιέζει.

Δε λέει να δει άσπρη μέρα το Survivor. Εκτός από το ελληνο-τουρκικό «θέμα», έχουμε δει πέντε κύκλους ριάλιτι επιβίωσης σε δύο χρόνια. Πόσους στίβους μάχης να αντέξει κανείς; Γι΄αυτό είναι πλέον κοινό μυστικό ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να μπει δυναμικά στη μυθοπλασία.

Σε αυτό το Power of Love στα πόσα μπες-βγες καίγεται ο κάθε παίκτης; Και γιατί αυτές οι κοπέλες λιποθυμούν πιο συχνά και από το Survivor; Νηστικές τις αφήνουν;

Ήταν για πολλά χρόνια κολλητοί, συνεργάτες και είχαν μάλιστα «συγγενέψει». Ο ένας έλεγε ότι είναι η οικογένεια του άλλου. Τώρα πια έχουν απομακρυνθεί πολύ.  Γιατί όμως παρεξηγήθηκαν; Μην ψάχνετε πάντως για αμοιβαία unfollow, δε δίνουν λαβές για τέτοιου είδους σχόλια.

Ετοιμάζει, λένε, έκπληξη, διεθνούς φήμης ο Νίκος Κοκλώνης για την πρεμιέρα του show του στο Open. Αρχικά είχαμε ακούσει για Κυριακή, τώρα ακούμε για Σάββατο. Αναμένουμε το επίσημο ανακοινωθέν του Open.

Το σίριαλ που θα κάνει τη διαφορά του χρόνου θα είναι οι “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1. Τόσο ακριβή παραγωγή έχουμε, λένε, να δούμε από το «Νησί».

Πώς σας είχαμε πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι στο YFSF της Κυριακής θα ενθουσιαστείτε με την Εύα Τσάχρα ως Κάλλας; Πού να δείτε τώρα τον Πασχάλη Τσαρούχα ως Prodigy!