Ο Αύγουστος μπαίνει με πολλές ειδήσεις!
Nikopolis Blog

Ο Αύγουστος μπαίνει με πολλές ειδήσεις!

Ο Αύγουστος μπαίνει με πολλές ειδήσεις!

Δεν χάρηκε, λένε, καθόλου η Τζένη Μπαλατσινού με τη δημοσίευση των φωτογραφιών της σε εξώφυλλο εβδομαδιαίου εντύπου με μαγιό από την Πάτμο, που είχε πάει για μια βάφτιση. Όχι γιατί οι λήψεις δεν ήταν κολακευτικές αλλά γιατί οι επίμαχες εικόνες ήταν από περασμένα της καλοκαίρια στο νησί και τις παρουσίαζαν ως καινούριες! Βέβαια το συγκεκριμένο περιοδικό το συνηθίζει…

Όσο για τις διακοπές της με τον Βασίλη Κικίλια, θα είναι φέτος πολύ σύντομες, γιατί εκείνος δεν θέλει να λείψει πολλές μέρες από το Υπουργείο. Τουλάχιστον βλέπεις ότι αυτή η κυβέρνηση έχει όρεξη για δουλειά. Το αποτέλεσμα βέβαια θα κριθεί στο τέλος.

Ειδικά με τον αντικαπνιστικό νόμο, τον οποίο φρόντισε αμέσως να παραβεί με μεγάλη χαρά ο κύριος Πολάκης, γνώριζαν όλοι από την αρχή ότι θα συναντήσουν μεγάλες αντιδράσεις αλλά δεν δίστασαν. Αυτή τη φορά ελπίζουμε όλοι να μην μείνουμε μόνο στα λόγια.

Θα μου πεις, από όλα τα προβλήματα που έχουμε στη χώρα μας, αυτό έχεις ως προτεραιότητα; Ναι και αυτό! Όπως χτες το βράδυ που βρέθηκα στην Πλάκα. Δυστυχώς δεν ήταν μόνο γεμάτη από τουρίστες, αλλά και από χιλιάδες σκουπίδια και έντονη δυσοσμία. Πόση ντροπή ένιωσα όταν άκουσα ένα ζευγάρι ξένων να μας κακολογεί…

Είδατε το χτεσινό video του Ντάνου με το face off;  Τελικά όχι, δεν πρόκειται για κάτι τηλεοπτικό αλλά για κινηματογραφικό! Είναι λοιπόν επίσημο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τώρα και στο σινεμά δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή. Τα γυρίσματα της ταινίας «Χαλβάη 5-0» ξεκινάνε αύριο μαθαίνω και η μάσκα «Ντάνος» έγινε για τις ανάγκες του σεναρίου. Έξυπνη η κίνηση του Μάρκου Σεφερλή και άλλο ένα βήμα για τον Ντάνο που θα συζητηθεί πάλι πάρα πολύ.

Μιας και σου είπα για τον Αγγελόπουλο, θυμήθηκα να σου πω και την επικεφαλής  της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου που βαφτίζει το εγγονάκι της στις 14 Σεπτέμβρη. Ποιος θα τραγουδήσει στη δεξίωση; Μα φυσικά ο Αντώνης Ρέμος!

Εν τω μεταξύ, σάλος έχει ξεσπάσει από μια διάσημη ξανθιά καλλονή που την έπιασε ο επιχειρηματίας σύζυγός της να τον απατάει και η αντίδρασή του ήταν πολύ σκληρή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και εκείνη μάλιστα φέρεται να έχει ζητήσει τη βοήθεια ισχυρών φίλων της προκειμένου να τη φυγαδεύσουν στο εξωτερικό.

Να κλείσουμε όμως ευχάριστα, έτσι;  Η κόρη του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου Βακάκη, Χριστίνα και ο εφοπλιστής σύντροφός της, Βασίλης Μιχαήλ έγιναν πρώτη φορά γονείς πριν από λίγες μέρες. Να τους ζήσει η πριγκίπισσά τους, όπως την αποκαλούν, και μόνο χαρές να έχουν από εδώ και πέρα, γιατί το αξίζουν!