Ο Ανάδρομος δεν κάνει διακρίσεις στους διάσημους!
Nikopolis Blog

Ο Ανάδρομος δεν κάνει διακρίσεις στους διάσημους!

Ο Ανάδρομος δεν κάνει διακρίσεις στους διάσημους!

Αξέχαστη (#not) θα μείνει η περασμένη Παρασκευή στους συντελεστές του «Αθηνών Αρένα». Εκτός από το επεισόδιο ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, όλα στραβά πήγαν εκείνο το βράδυ. Τι το φόρεμα της Δέσποινα σκίστηκε στο πίσω μέρος ακριβώς πριν βγει στη σκηνή και έτρεχαν να της το κλείσουν με παραμάνες, τι ο Ρέμος χτύπησε σε ένα ηχείο, ενώ το playback της Κρυσταλλίας χάλασε την ώρα που ήταν πάνω στη σκηνή. Ο «γουρλής» της βραδιάς αναζητείται ακόμα!

Πολύ ωραία η εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, μήπως να της αλλάξουν ώρα; Κρίμα κιόλας γιατί την παραγωγή την πληρώνει η ίδια!

Από την άλλη, ο Νίκος Κοκλώνης που ήδη ετοιμάζει αλλαγές στο It’s Showtime κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα ένα πρόσωπο από το εξωτερικό πολύ δημοφιλές, συζητημένο και αμφιλεγόμενο. Δεν μπορώ να σας το πω όμως, αλλά σίγουρα θα προκαλέσει τον ίδιο θόρυβο με την Pamela Anderson.

Η καινούρια μόδα φυσικά είναι τώρα οι ταξιδιωτικές εκπομπές. Βγαίνει ο Μάριος Πρίαμος στο Open, η Ελένη Βαϊτσου με τον Χρήστο Ανθόπουλο στον ΣΚΑΪ, και ταυτόχρονα αναζητούν τηλεοπτική στέγη για ανάλογα κόνσεπτ, ο Ηλίας Γκότσης με τη Σόφη Πασχάλη αλλά και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, που ήταν ο αρχικός υποψήφιος συμπαρουσιαστής της Σόφης, αλλά όταν πήγε στο Nomads εκείνη ήρθε πιο κοντά με τον περσινό νικητή του Survivor. Πόσο κοντά; «Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον» λέει έξυπνα η Σόφη…

Μια στεναχώρια με τον θάνατο του Luke Perry μας έπιασε χτες όλους εμάς που ενηλικιωθήκαμε με τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που δεν χάναμε επεισόδιο και τα 10 χρόνια που κράτησε η σειρά. Άκου τώρα μια ιστορία που μπορεί να μη γνωρίζεις. Στην πρώτη της σεζόν 90-91 δεν έχει κάνει καλά νούμερα και κινδύνευε να κοπεί. Ο δαιμόνιος όμως δημιουργός της, Darren Star, είχε μια πολύ έξυπνη ιδέα. Ζήτησε από το κανάλι ο δεύτερος κύκλος να προβληθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βάζοντας τους πρωταγωνιστές στις παραλίες της Καλιφόρνια και έκανε πιο πικάντικη την πλοκή. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ελκυστικό που η σειρά απογειώθηκε και οι πρωταγωνιστές της έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.

Μετά τη Μαντώ Γαστεράτου και την Τζένη Μελιτά που έφυγαν από την οικογένεια του ΑΝΤ1 για το Open και τον Alpha αντίστοιχα αλλά… προκοπή δεν είδαν, προστέθηκε τώρα και η περίπτωση της Μπάγιας Αντωνοπούλου που είδε την εκπομπή της να κόβεται στον ΣΚΑΪ με συνοπτικές διαδικασίες. Δύσκολοι καιροί για τηλεοπτικές πριγκίπισσες. Μία από αυτές όμως ενδέχεται να επανακάμψει πολύ σύντομα.

Στα επείγοντα ιδιωτικής κλινικής της πρωτεύουσας οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου η Lindsay Lohan μετά από έντονη δυσφορία, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συνέντευξη τύπου που προγραμμάτισε για να ανακοινώσει το νέο της επιχειρηματικό βήμα στην Αθήνα. Αν και η διάσημη τηλεπερσόνα αισθάνθηκε γρήγορα καλύτερα, οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και στη συνέχεια αναχώρησε για το Ντουμπάι.