My Style Rocks: Ποια διάσημη Ελληνίδα δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση;
Nikopolis Blog

My Style Rocks: Ποια διάσημη Ελληνίδα δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση;

My Style Rocks: Ποια διάσημη Ελληνίδα δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση;

Αν και το My Style Rocks δεν υπήρχε στον αρχικό προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, οι χαμηλές επιδόσεις των τηλεπαιχνιδιών της απογευματινής ζώνης ανάγκασαν τους ιθύνοντες του καναλιού να…. αναπολήσουν γλυκά το παιχνίδι μόδας της Acun Medya.

Αν και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως το κανάλι επιθυμεί να το παρουσιάσει η Ευαγγελία Αραβανή και η τουρκική εταιρεία παραγωγής την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μεγάλο όνομα με μεγάλη θητεία στον χώρο της μόδας που ξεκίνησε από τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο λόγος φυσικά για την Τζένη Μπαλατσινού που δέχτηκε μια θερμή προσέγγιση για το παιχνίδι αλλά αρνείται – προς το παρόν;- να ενδώσει αφού τα πολύωρα γυρίσματα θα γίνονται και φέτος κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, γεγονός που της δημιουργεί εμπλοκή με τις οικογενειακές, κυρίως, αλλά και διάφορες άλλες προγραμματισμένες της υποχρεώσεις.

Η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού

Η πρόταση μάλιστα της έδινε, μαθαίνουμε, την επιλογή είτε για τη θέση της παρουσιάστριας είτε για τη μια καρέκλα στην τριμελή κριτική επιτροπή- στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα. Έτσι κι αλλιώς, όπως σωστά έχει ειπωθεί, ο μόνος σίγουρος κριτής ήταν από την αρχή ο Στέλιος Κουδουνάρης που, ειδικά τη δεύτερη σεζόν, είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με ευκολία.

Να σημειωθεί μάλιστα εδώ πως δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, είχε βρεθεί δίπλα στην Βίκυ Καγιά, τον Χάρη Χριστόπουλο και τον Χριστόφορο Κοτέντο στην πρώτη εκδοχή του Next Top Model πριν από 10 χρόνια ακριβώς στον ΑΝΤ1