Μικρές και μεγάλες τηλεοπτικές αλήθειες (και ψέματα)
Nikopolis Blog

Μικρές και μεγάλες τηλεοπτικές αλήθειες (και ψέματα)

Μικρές και μεγάλες τηλεοπτικές αλήθειες (και ψέματα)

Εκεί στον Alpha, είναι αλήθεια ότι δεν άφησαν να προβληθεί συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη επειδή είχε γυριστεί πριν βάψει τα μαλλιά της κόκκινα και μάλιστα προκλήθηκε ολόκληρη αναστάτωση επειδή δεν τους είχε ενημερώσει από πριν για την αλλαγή που σκόπευε να κάνει;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος στο κανάλι της Κάντζας έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να επιλύσουν αφού οι λανθασμένες επιλογές αποδείχτηκαν μοιραίες, συμπαρασύροντας και εκπομπές που πέρσι σημείωναν υψηλότερες επιδόσεις (βλ. Ελένη, Ελεονώρα κ.λπ).

Αδικημένο προϊόν το Χ Factor με μια υπέροχη Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση αλλά δυστυχώς το κανάλι δεν έχει γίνει (ακόμη) συνήθεια στον τηλεθεατή στην prime time ζώνη τις καθημερινές. Για να συμβεί αυτό πρέπει να χτιστεί περισσότερο το βραδινό πρόγραμμα.

Στον ΣΚΑΪ μαθαίνω ότι ψάχνουν παρουσιαστή για το Big Brother που μπορεί να κάνει την έκπληξη, πέρα από τα ονόματα που έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Μην σας κάνει και εντύπωση αν γίνει και «μετακίνηση» προσώπου από άλλο κανάλι στα μέσα της σεζόν….

Είμαι ο μόνος που δεν βλέπει «Άγριες Μέλισσες»; Αρχίζω να αισθάνομαι μειονεκτικά. Οι πρωταγωνιστές του, πάντως, έχουν γίνει τόσο περιζήτητοι που το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1 δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για συνεντεύξεις. Ευτυχώς μετά από τόσους Νομάδες και Survivors, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους με ταλέντο, ουσία και περιεχόμενο.

Για τους φίλους του Netflix, μη χάσετε την ταινία «Το ξέπλυμα»  με Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, Sharon Stone σε σκηνοθεσία  Steven Soderbergh. Εντελώς κινηματογραφική αισθητική και σκληρές αλήθειες χωρίς να σε «ρίχνει».

Ακόμα παλεύω να μάθω και τα ονόματα των Next Top Models -μόνο την Κάτια και τη Σουζάνα θυμάμαι αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσεις. Έγραφε χτες εδώ το παλιό μου αφεντικό και για μια Κέισι, και έψαχνα στο διαδίκτυο για να τη βρω. Σαν να έχω μια άρνηση φέτος, μια αντίδραση από την υπερβολική αναπαραγωγή που απολαμβάνει από πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές.

Κανένα ραντεβού δεν έχει γίνει ακόμα για το YFSF, οπότε μην πιστεύετε ό,τι γράφεται. Μόνο επαφές με δισκογραφικές εταιρείες έχουν γίνει προς το παρόν.

Δεκαπέντε λεπτά σχεδόν εκεί στο «Πρωινό» τα είχαν βάλει με τον Snik και τους φίλους του (δεν έχει σωματοφύλακες) -κάθε δίκιο είχαν βέβαια αλλά ο τηλεοπτικός χρόνος είναι αμείλικτος, δεν μας επιτρέπει να πλατιάζουμε τόσο  ειδικά όταν προσπαθούμε να ανεβάσουμε τα νούμερα. Με συναδελφική αλληλεγγύη το λέω, μη μου θυμώσετε πάλι εκεί.

Το The Voice έχει γίνει πλέον «ο Μουζουράκης και οι φίλοι του». Λες να φταίει η ανανέωση που του έχει φέρει ο έρωτάς του με την Τζίνα Βαρελά; Ένας έρωτας που είχε ξεκινήσει όταν όλοι ακόμα νόμιζαν ότι είναι με τη Μαρία Σολωμού.

Ίσως να μην το ήξερε βέβαια και εκείνη τότε, όπως πριν από λίγα χρόνια, που σε ένα διάλειμμα της σχέσης του με τη Μαρία, είχε συνάψει σχέση με άλλη (πασίγνωστη) ηθοποιό, και μετά ξαναγύρισε στη Μαρία έχοντας ξεχάσει να ενημερώσει γι’ αυτό την άλλη γυναίκα που είχε προλάβει να τον ερωτευτεί. Έτσι είναι οι καλλιτέχνες θα μου πεις…. Άστατες καρδιές!

Για να επιστρέψω στο The Voice, δυστυχώς φέτος ακούμε φωνές στα blinds που δεν υπήρχε λόγος να έχουν περάσει από τη φάση των προ-ακροάσεων. Αυτό συμβαίνει γιατί έπρεπε να βγουν περισσότερα επεισόδια και τα πραγματικά ταλέντα δεν είναι πια τόσα πολλά.

Αντιθέτως, στο επίσης αδικημένο, The Final Four, έχουν περάσει, χωρίς να προκριθούν, εξαιρετικές φωνές. Δεν είναι κακό το concept, δώστε του μια ευκαιρία, απλά κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια δεν βοήθησαν καθόλου το κανάλι με το promo και βγήκε ουσιαστικά στον αέρα χωρίς κανείς να ξέρει ουσιαστικά περί τίνος πρόκειται.

Είχε την ατυχία να βρεθεί απέναντι στο εξαιρετικό «Κόκκινο Ποτάμι» και το The Voice που έχει γίνει συνήθεια οπότε οι τηλεθεατές δεν το προτίμησαν.

Για… δυνατούς λύτες

Ποιος διάσημος (μιλάμε για premier league) Έλληνας ηθοποιός έχει χωρίσει από την εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, σύζυγό του, έχει φύγει από το πολυτελές τους σπίτι και μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας με την πολύ νεότερη και ταχύτατα ανερχόμενη συνάδελφό του;