Έρωτες, ατυχήματα, μεταγραφές και προτάσεις!
Nikopolis Blog

Έρωτες, ατυχήματα, μεταγραφές και προτάσεις!

Έρωτες, ατυχήματα, μεταγραφές και προτάσεις!

Έχει κάνει τα πιο extreme sports χωρίς να πάθει τίποτα αλλά κατέληξε με ράμματα στο πρόσωπο χτυπώντας κατά λάθος στην πόρτα του αυτοκινήτου της! Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που καθόλου δεν πτοήθηκε αφού το ατύχημά της δεν δεν εμπόδισε να πάει για σκι στον Παρνασσό!

Από το Insta Story της Ελεονώρας Μελέτη

Από το Insta Story της Ελεονώρας Μελέτη

Πασίγνωστος (και ωραίος) τραγουδιστής που έχει απασχολήσει πρόσφατα με την προσωπική του ζωή φλερτάρει, λένε, με διάσημη παρουσιάστρια που έχει έναν γάμο στο ενεργητικό της. Αν η σχέση αυτή προχωρήσει και δει το φως της δημοσιότητας, θα είναι ένα ζευγάρι άκρως… εξωφυλλικό.

Μετά το Τόκιο, όπου βρέθηκε με τον Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγό του, ο Νίκος Κοκλώνης θα ταξιδέψει με το Celebrity Travel του στη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και το Χογνκ Κονγκ. Μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, ξεκινάει εντατικές προετοιμασίες για το Κυριακάτικο show του στο Open, το οποίο αρχίζει επιτέλους να αποκτά καλύτερη εικόνα στους πίνακες της AGB. Μέχρι και το «Ευτυχείτε» είδε τα νούμερά του σχεδόν να διπλασιάζονται της περασμένη εβδομάδα.

Τον Μάρτιο η Νατάσα Θεοδωρίδου παίρνει τη σκυτάλη για άλλη μια φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fantasia μετά από διπλή παράταση των εμφανίσεών της στο Vogue της Θεσσαλονίκης. Στο σχήμα θα είναι μαζί της ο Stan και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Η Έβελυν Καζατζόγλου θα βρίσκεται στα παρασκήνια του X- Factor, όπως επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό».

Στο στούντιο βρίσκεται ο Θέμης Αδαμαντίδης θέλοντας να βρει ένα τραγούδι που θα κάνει μεγάλη επιτυχία όπως έκανε με το «Στην Καρδιά» το 2017. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει στο στούντιο μέσα σε λίγες εβδομάδες, αφού το πρώτο τραγούδι που ηχογραφήθηκε δεν κρίθηκε αρκετά «ραδιοφωνικό».

Στα σκαριά βρίσκεται μια τηλεοπτική μετακίνηση, πραγματική βόμβα. Αν οι δυο πλευρές τα βρουν στις λεπτομέρειες, τότε μιλάμε για την πραγματική  «εκδίκηση της ξανθιάς»

Για εσάς του φανατικούς του Netflix, δείτε οπωσδήποτε τη μίνι σειρά «Ιδιωτική προστασία» σε συμπαραγωγή με το BBC. Μια εκπληκτική δουλειά με πολύ σασπένς και πρωταγωνιστή τον James Madden (Game of Thrones)  που πήρε και τη Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο αυτό.

Η νέα θεατρική επιτυχία του 2019 είναι  «Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν» με την Πέγκυ Τρικαλιώτη. τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και τη Λήδα Πρωτοψάλτη. Με καρεκλάκια έπαιζαν το Σαββατοκύριακο. Μετά από τόσο Καμμένο αυτές τις μέρες, θέλει το κοινό λίγο Μπρεχτ για να έρθει στα ίσια του!