MadWalk 2019: Ένα «Mad» παρασκήνιο!
Nikopolis Blog

MadWalk 2019: Ένα «Mad» παρασκήνιο!

MadWalk 2019: Ένα «Mad» παρασκήνιο!

Κάθε χρόνο το Mad κάνει τα πιο μεγάλα event (MadWalk, Mad Awards) που γίνονται πρώτο θέμα συζήτησης πριν καν πραγματοποιηθούν. Και όπως καθετί μεγάλο, δεν μπορεί να είναι εύκολο, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με καλλιτέχνες και τις απαιτήσεις τους. Ποιος θα βγει πρώτος, ποιος θα κάνει το closing, πόσα βραβεία θα πάρει, με ποιον σχεδιαστή θα λάβει μέρος… Πολλοί αποχωρούν την τελευταία στιγμή, άλλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συμπεριληφθούν στο show (αλλά δεν τα καταφέρνουν), ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστές είναι είναι οι καλλιτέχνες της Panik Records, η δισκογραφική των Κασιδόκωστα/Αρσενάκου που μανατζάρει τους περισσότερους τραγουδιστές στην Ελλάδα.

Και όπως πάντα, το παρασκήνιο είναι σαφώς πιο spicy. Μετά τη θορυβώδη αποχώρηση της Χριστίνας Ζαφειρίου, η οποία τελικά θα παρουσιάσει το απόγευμα τη συλλογή της απόψε στα πλαίσια της Ελληνικής εβδομάδα μόδας (το show οργανώθηκε σε 24 μόλις ώρες!) πολλοί ήδη συζητούν για την αναγκαστική συνύπαρξη του Σάκη Ρουβά με τον πρώην μάνατζέρ του, Κωνσταντίνο Καφίρη, ο οποίος έχει αναλάβει την επικοινωνία του MadWalk.  Για όσους δεν θυμούνται, ο γνωστός PR man έχει κάνει αγωγή στον 47χρονο σταρ  λόγω οικονομικών διαφορών και η υπόθεση δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.

Την ίδια στιγμή, πολλοί περιμένουν να απαθανατίσουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την, παρουσιάστρια του event, Ηλιάνα Παπαγεωργίου- οι δυο τους, όπως μαθαίνουμε, δεν είναι πλέον μαζί μετά την πρόσφατη επανασύνδεσή τους. Η Ηλιάνα πάντως είναι αναμφισβήτητα η νέα τηλεοπτική πριγκίπισσα αφού μέχρι και τον Δημήτρη Γιαννέτο ζήτησε (και της έφεραν) από την Αμερική ώστε να επιμεληθεί την έμφανισή της.

Όσο για την Τάμτα, που την είδαμε χτες στο dinner party που έκανε η Καλομοίρα με τον Δημήτρη Γιαννέτο στο Κολωνάκι, αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο MadWalk, αφού το πρόβλημα με τη μέση της δεν έχει υποχωρήσει καθόλου και ήδη έχει κάνει αλλαγές στη χορογραφία της για τη Eurovision. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ακόμα και στο Box εμφανίζεται πλέον μόνο με flat παπούτσια αφού τα τακούνια της προκαλούν αφόρητους πόνους.

Και μιας και αναφέραμε την Καλομοίρα, στο φετινό MadWalk ετοιμάζεται να κάνει μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της καριέρας της, με custom made δημιουργία BSB, που θα θυμίζει πολύ Beyoncé!