Η τηλεοπτική επιστροφή της Τσαβαλιά, οι σχέσεις Βανδή – Περρή και η Caitlyn Jenner στον Κοκλώνη
Nikopolis Blog

Η τηλεοπτική επιστροφή της Τσαβαλιά, οι σχέσεις Βανδή – Περρή και η Caitlyn Jenner στον Κοκλώνη

Η τηλεοπτική επιστροφή της Τσαβαλιά, οι σχέσεις Βανδή – Περρή και η Caitlyn Jenner στον Κοκλώνη

Πήγαμε που λέτε χτες να δούμε την παράσταση του του Μάρκου Σεφερλή «10 χρόνια γάμου» στο θέατρο Περοκέ. Ένα τίμιο έργο λογικής- για τα δεδομένα Σεφερλή- διάρκειας και με συγκινητικό φινάλε που έκανε πολλούς από το κοινό να δακρύσουν (και όμως). Δίπλα μας καθόταν η Ελένη Τσολάκη με τον, πάντα διακριτικό, σύζυγό της.

Η Ελένη κατά τη γνώμη πολλών είναι ένα από τα αδικημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν, που της έδωσαν να παρουσιάσει μια εκπομπή χωρίς ξεκάθαρη ταυτότητα, δούλεψε πολύ, άρεσε στο κοινό αλλά τα νούμερα δεν ήταν με το μέρος της. Μένει τώρα να δούμε αν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha, ή αν το κανάλι την αποδεσμεύσει. Το μόνο σίγουρο ότι η Ελένη δεν θα χαθεί, αφού τα κανάλια ξέρουν (από τις κρυφές τους μετρήσεις) ότι είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες.

Όσο για την Έλενα Τσαβαλιά, εκεί που νόμιζε ότι θα έκανε φέτος μόνο θέατρο δυο φορές την εβδομάδα, ήρθε η δελεαστική πρόταση του Open και δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Έτσι λοιπόν η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή θα δοκιμαστεί μόνη της αυτή τη φορά σε ένα γυναικείο concept που θα βγαίνει στον αέρα τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Καμία παρεξήγηση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βαγγέλη Περρή, που αποχώρησε από την ταξιδιωτική της εκπομπή. Ήταν συμφωνημένο, λένε, από την αρχή αφού ο Βαγγέλης θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές. Η Δέσποινα βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη αφού απόψε κάνει πρεμιέρα στην Πύλη Α με τον Αντώνη Ρέμο, έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία για την καλοκαιρινή θεατρική της επιστροφή στο Άλσος ενώ μετά το Πάσχα θα έχει και τα live του X Factor.

Φτάνει σε λίγες μέρες στην Ελλάδα και η Caitlyn Jenner στην Ελλάδα για το show του Νίκου Κοκλώνη. Οι δυο τους είχαν συστηθεί προ δεκαετίας στη Νέα Υόρκη όταν εκείνος ακόμα Bruce και εκείνος έκανε τεράστιες αθλητικές χορηγίες μέσω της Air Fast Tickets. Η αλλαγή φύλου που αποφάσισε να κάνει σε προχωρημένη ηλικία, όπως ήταν φυσικό, είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο, όχι μόνο επειδή υπήρξε αθλητής με Ολυμπιακές διακρίσεις στα νιάτα του αλλά κυρίως γιατί ήταν παντρεμένος με τη δαιμόνια μάνα των Kardashians, η οποία, όπως και οι κόρες της, γνώριζαν το ένοχο μυστικό του (τον είχαν «συλλάβει» να φοράει γυναικεία ρούχα) αλλά το κρατούσαν μυστικό για να μην κάνουν κακό στο brand “Kardashian” που κοστίζει πλέον δισεκατομμύρια δολάρια…

Ποια παρουσιάστρια απολύθηκε από τον (μεγάλο) τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν αλλά μετά από διαπραγματεύσεις και υποχωρήσεις, επαναπροσλήφθηκε την ίδια μέρα;