Γιώργος Καπουτζίδης: Γιατί δεν θα παρουσιάσει το The Voice και ποιος μπορεί να πάρει τη θέση του;
Nikopolis Blog

Γιώργος Καπουτζίδης: Γιατί δεν θα παρουσιάσει το The Voice και ποιος μπορεί να πάρει τη θέση του;

Γιώργος Καπουτζίδης: Γιατί δεν θα παρουσιάσει το The Voice και ποιος μπορεί να πάρει τη θέση του;

Μεγάλο πλήγμα για το The Voice η απόφαση του Γιώργου Καπουτζίδη να μην παρουσιάσει τον νέο κύκλο του μουσικού talent show. Αν και ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι οι λόγοι είχαν να κάνουν με τις θεατρικές του υποχρεώσεις, κάποιοι ισχυρίζονται -με αρκετή βεβαιότητα, είναι η αλήθεια- ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι αλλά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, σεβόμενος την πολύχρονη συνεργασία του με την Acun Medya, δεν ήθελε να θίξει κανέναν. Εξάλλου, όπως ισχυρίζονται οι ίδιες πηγές, αν ίσχυε απόλυτα αυτό, θα είχε ανακοινώσει την απόφασή του από την πρώτη στιγμή, αφού όλοι γνωρίζουν πόσο τυπικός και συνεπής επαγγελματίας είναι.

Έτσι λοιπόν, αυτό που ακούγεται είναι ότι οι λόγοι ήταν περισσότερο οικονομικοί, αφού η τουρκική εταιρεία παραγωγής έχει αποφασίσει να προβεί σε γενναίες περικοπές εξαιτίας της περιορισμένης, πλέον, παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, πράγμα που μεταφράζεται σε μειώσεις αποδοχών.

Για τον ίδιο λόγο μάλιστα φαίνεται πως διέκοψε τη συνεργασία της και η Μαρία Μπακοδήμου. Ως γνωστόν, μετά το Power of Love και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το νέο της τηλεοπτικό βήμα θα είναι στο Open με το απογευματινό «Δικαστήριο της Μόδας» που έρχεται να απειλήσει το Shopping Star ενισχύοντας -κατά πολύ- το στοιχείο του reality σε σχέση με τη αυθεντική ρωσική εκδοχή. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις αρχές του Σεπτέμβρη, ενώ αυτή την εβδομάδα η Μαρία θα υπογράψει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ποιος θα παρουσιάσει όμως το The Voice; Το όνομα που ήδη συζητιέται, είναι αυτό του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος λένε ότι δεν δείχνει καθόλου αρνητικός. Επίσημο ραντεβού πάντως δεν έχει γίνει ακόμα αφού βρίσκεται εκτός Αθηνών. Η σκέψη αυτή ήταν λογική αφού ο Νίκος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και το ανεξάντλητο χιούμορ του και η αυξημένη δημοφιλία του θα μπορούσε να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο show.