Γιατί απομακρύνουν την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ;
Nikopolis Blog

Γιατί απομακρύνουν την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ;

Γιατί απομακρύνουν την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ;

Η έλευση του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ (η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται από την 1η Ιουλίου, αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1)  φαίνεται πως αλλάζει πολλά δεδομένα στον σταθμό του Φαλήρου.

Όπως  έγραψε και το site Enimerosi24, όλα δείχνουν ότι Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα περιλαμβάνεται την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του σταθμού, αν και όλοι ήταν ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.

Μπορεί αυτό να ακούγεται παράξενο, αλλά η διεύθυνση του σταθμού δεν ήταν ικανοποιημένη με το ύφος της εκπομπής αφού θεωρούσαν ότι δεν ταίριαζε με το προφίλ που προσπαθούν να προωθήσουν.

Αυτή μάλιστα είναι και η δεύτερη φορά που η Τατιάνα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, αφού περίπου το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί πριν από λίγα χρόνια με τον ΑΝΤ1.

Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει τις ικανότητες της Τατιάνας, αφού τόσα χρόνια η ίδια έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες- κανείς δεν ξεχνά πόσο δύσκολα πέρασε ήταν όταν πρωτοπήγε στον ΣΚΑΪ, αφού δεν υπήρχαν οι κατάλληλες υποδομές για να τη στηρίξουν.

Οι πληροφορίες του Znews λένε ότι η Τατιάνα ενημερώθηκε από τον σταθμό πριν από μία εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν την αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Το Πρωινό» Ελεάννα Τρυφίδου να παίρνει μεταγραφή για τον ΣΚΑΪ, πιθανότατα ως αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα.

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε ότι επαφή με τον σταθμό είχε γίνει πολύ πριν πάει εκεί ο παλιός της συνεργάτης (και καλός της φίλος).

Ο τελευταίος μάλιστα θα έχει διπλό ρόλο στο κανάλι του χρόνου, αφού θα παρουσιάσει και το τηλεπαιχνίδι Guess My Age, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο.