Έντονη κινητικότητα στο τηλεοπτικό μέτωπο!
Nikopolis Blog

Έντονη κινητικότητα στο τηλεοπτικό μέτωπο!

Έντονη κινητικότητα στο τηλεοπτικό μέτωπο!

Πολύς ο θόρυβος που έχει προκαλέσει το τραγούδι Mama? του Sin Boy. Μόλις διάβασα ένα κείμενο του καλού συνάδελφου, Διονύση Θανάσουλα, που κυριολεκτικά τον κατακεραύνωνε, και σε πολλά σημεία συμφωνώ μαζί του. Αυτό που γίνεται τώρα με τον Sin Boy, το έχουμε δει κι άλλες φορές στο παρελθόν (λίγα είχαν πει σε πρωινή εκπομπή για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη και μετά οι χιλιάδες φαν του είχαν αντιδράσει «απειλητικά» στα social media;).

Όταν ένα τραγούδι έχει κάνει λοιπόν σε χρόνο dt δεκαπέντε εκατομμύρια views, είναι μια τεράστια επιτυχία που δεν μπορείς να αρνηθείς. Για κάποιο λόγο αυτό το κομμάτι άρεσε σε πάρα πολλούς ανθρώπους, αν και ένα μεγάλο ποσοστό το αναζήτησε από περιέργεια.

“Μάχη” μαθαίνουμε έδωσαν οι εκπομπές για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Την πρώτη συνέντευξη του Sin Boy μαθαίνουμε ότι κατάφερε να εξασφαλίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αίσθηση έκανε και η συνέντευξη της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου στην Ελεονώρα Μελέτη. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε περισσότερη πληροφορία από ό,τι περιμέναμε. Οι περισσότερες οικογένειες έχουν λίγο ή πολύ τα θέματά τους, όταν όμως αυτά τα θέματα γίνονται δημόσια, αποκτούν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πάντως, όσα κι αν έλεγαν κάποιοι για τη Νατάσα Καλογρίδη, εκείνη στάθηκε και στέκεται δίπλα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και αυτό μου λένε είναι κάτι που τελικά εκτίμησε και η Μαρία Ελένη, γι’ αυτό πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Εξάλλου η Νατάσα είχε φροντίσει από την πρώτη στιγμή να μην αφήσει ούτε το παραμικρό υπονοούμενο για τις σχέσεις τους.

Καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή σκοπεύει να κάνει το Open με παρουσιαστή- έκπληξη.

Την αντίστοιχη εκπομπή του ΑΝΤ1 θα την κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Έτσι γράφτηκε, μου είπαν, αλλά ο ίδιος παρουσιαστής δεν έχει ιδέα για κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα ήταν μια άριστη λύση πάντως, γιατί ο Δημήτρης αξίζει να βγει σε πρώτο ρόλο.

Το πρόβλημα είναι πως οι καλοκαιρινές παρέες, σπάνια έχουν την ίδια αξιοποίηση στη χειμερινή σεζόν. Λαμπερή εξαίρεση η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μετά το Fthis TV του ΑΝΤ1, είχε καταφέρει να πάρει μεταγραφή στον Alpha και να ανατρέψει το σκηνικό στην (πολύ) πρωινή ζώνη- μία έξυπνη κίνηση που είχε εγκρίνει ο, τότε διευθυντής ψυχαγωγικού του καναλιού, Τζώνη Καλημέρης.

Φυσικά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν επιστρέφει στον Alpha, δεν έχει πολλούς φίλους στο συγκεκριμένο κανάλι. Είναι όμως «ανοιχτή» σε άλλες συζητήσεις.

Το γοητευτικό μοντέλο Αλέξης Παππάς προστέθηκε στο καστ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις»– πολλοί μπορεί τον θυμούνται από τη συμμετοχή του στη σειρά του ίδιου δημιουργού, «Δίδυμα Φεγγάρια» αλλά και από το «Κάνε παζάρι» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μην μπερδεύεστε με τα spoilers, λένε από το Star, μετά τις φωτογραφίες παικτών που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες που τους δείχνουν να μην είναι πιο στο σπίτι του MasterChef.

Και αυτό γιατί όλοι οι παίκτες έκαναν Πάσχα με την οικογένειά τους. Πάντως όλα δείχνουν πως τον τίτλο θα τον κερδίσει ο Μανώλης. Τα γυρίσματα για τον τελικό έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους αποχωρήσαντες να μπαίνουν ξανά στο πλατό, ενώ η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά την Τετάρτη 22/5.