Έλλη Κοκκίνου: Παίρνει τη θέση της Πάολας!
Nikopolis Blog

Έλλη Κοκκίνου: Παίρνει τη θέση της Πάολας!

Έλλη Κοκκίνου: Παίρνει τη θέση της Πάολας!

Τις τελευταίες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Πάολα θα πλαισίωνε τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός».

Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο όμως οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε αδιέξοδο και έτσι το σχήμα απέκτησε νέο γυναικείο όνομα, την Έλλη Κοκκίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Ιερά Οδός» ανήκει στον Όμιλο Μαροσούλη, όπως και το Acro, εκεί δηλαδή που επρόκειτο αρχικά να συνεργαστεί η Πάολα με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και εκεί οι συζητήσεις είχαν ναυαγήσει παρόλο που οι δύο καλλιτέχνιδες είχαν συμφωνήσει στο πρόγραμμα και τη σειρά των ονομάτων στη μαρκίζα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πάολα έχει δεχτεί πρόταση να εμφανιστεί στο Teatro αλλά και στο «Φωταέριο», με το δεύτερο να φαίνεται αυτή τη στιγμή επικρατέστερο.

Για το Teatro, μάλιστα, υπήρχε η ιδέα να εμφανιστεί μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, κάτι όμως που η τελευταία φαίνεται πως είχε απορρίψει από την πρώτη στιγμή.

Όσο για την Έλλη Κοκκίνου, που συμφώνησε μόλις χτες βράδυ να είναι δίπλα στον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο από τις 8 Νοεμβρίου, ολοκληρώνει αυτό το Σάββατο τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη ενώ στη συνέχεια έχει δύο προγραμματισμένα live στο Λονδίνο.