Ελένη Τσολάκη: Η επόμενη μέρα μετά τη διακοπή της εκπομπής της
Nikopolis Blog

Ελένη Τσολάκη: Η επόμενη μέρα μετά τη διακοπή της εκπομπής της

Ελένη Τσολάκη: Η επόμενη μέρα μετά τη διακοπή της εκπομπής της

Έκανε τελικά τη σωστή κίνηση η Ελένη Τσολάκη που παρέμεινε στον Alpha και δεν πήγε στο Open από το οποίο είχε μια ελκυστική πρόταση; Αυτό είναι κάτι που καλείται πλέον να απαντήσει η ίδια μιας και η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη της καριέρας της. Από τον Νοέμβρη γραφόταν ότι η εκπομπή “Τι λέει;” θα έριχνε πρόωρα αυλαία αφού η κακή της εικόνα στους πίνακες τηλεθέασης δεν μπορούσε να σωθεί ούτε από το lead in της Ελένης Μενεγάκη ούτε φυσικά από τη σαρωτική πορεία του Νίκου Μουτσινά που έπαιζε ακριβώς απέναντί της.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του “Τι λέει;”, η διαπίστωση ήταν κοινή. Μια καλή παρουσιάστρια σε ένα concept χωρίς ταυτότητα. Εξάλλου η συγκεκριμένη ζώνη του Alpha, ακόμα και όταν το κανάλι έπαιρνε την πρωτιά στο σύνολο ημέρας, ήταν ανέκαθεν προβληματική για το κανάλι μετά το τέλος του “Δέστε Τους”.

“Λόγω TiVis”,  “Ξαναδέστε τους”, “Slam” ήταν προγράμματα που δεν κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό ανεξάρτητα το μερίδιο ευθύνης που έπεφτε στους ίδιους τους παρουσιαστές ή τις ομάδες τους.

«Η εκπομπή της Τσολάκη έπρεπε να έχει κοπεί νωρίτερα γιατί έριχνε τον μέσο όρο του σταθμού” λέει σήμερα ένα στέλεχος αντίπαλου καναλιού. “Η εποχή πλέον δεν επιτρέπει να δίνονται ευκαιρίες διαρκείας”. Η παρουσιάστρια τώρα οφείλει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το επόμενο βήμα της αφού, όπως μαθαίνουμε, οι προτάσεις που έκανε από νωρίς για να αλλάξουν πράγματα στην εκπομπή δεν είχαν βρει ανταπόκριση από τους ανωτέρους της. Ταυτόχρονα όλοι παραδέχονται πως κάθε μέρα ήταν η πρώτη που ερχόταν και η τελευταία που έφευγε από το γραφείο, χωρίς ποτέ να δημιουργεί προβλήματα στα παρασκήνια. Την ίδια στιγμή μάλιστα, οι μυστικές έρευνες που κάνουν τα κανάλια την αναδεικνύουν σταθερά ως μια από τις πιο συμπαθείς παρουσιάστριες του κοινού.

Η Ελένη πάντως αντέδρασε πολύ ψύχραιμα στην απόφαση του Alpha, ενώ φυσικά παραμένει στο δυναμικό του σταθμού- άρα θα συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν.