«Ευτυχώς που δεν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση»
Nikopolis Blog

«Ευτυχώς που δεν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση»

«Ευτυχώς που δεν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση»

Ευτυχώς που δεν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση για να πρέπει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με όμορφα κορίτσια που δοκιμάζουν για πρώτη φορά την τύχη τους στο θέατρο- τουλάχιστον αν «τσακώνεσαι» -για να κάνεις νούμερα- με τον Αρναούτογλου έχει μια άλλη…. αίγλη. Όλα «θεμιτά» βέβαια στον χώρο αυτό που δεν φημίζεται για τις αρμονικές του σχέσεις. Γιατί όταν μπαίνεις σε αυτό το ελκυστικό παιχνίδι, ξέρεις από την αρχή και το τίμημά του και δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.

Φάουλ αν με ρωτάς αποτέλεσαν οι ραδιοφωνικές «απειλές» του Γρηγόρη προς τον Δημήτρη Παπανώτα έστω και αν έγιναν στα πλαίσια μιας «πλάκας».

Ούτε ο ένας είναι φίλος μου ούτε ο άλλος, αλλά νομίζω πως μετά από 15 χρόνια στο γυαλί (τον είχαμε γνωρίσει στο Fame Story 3 το φθινόπωρο του 2004) ο Γιώργος Λιανός μπορεί να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του αν θεωρεί ότι αδικείται.

Χαρές μεγάλες στο Open αυτή την εβδομάδα με τις επιδόσεις της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και του X Factor. Και οι δυο αυτές εκπομπές ξεπερνάνε κατά πολύ τον μέσο όρο του καναλιού.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα και εκεί στον ΑΝΤ1 δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι – φάνηκε άλλωστε και με το πιο «επιθετικό» κομμάτι του gossip που είδαμε το πρωί της Παρασκευής.

Εκεί στο Κορωπί πάντως πιστεύουν ότι μόλις βγει και η Δέσποινα Βανδή τα νούμερα θα ανέβουν ακόμα περισσότερο (από 3/10).

Μιας και είπαμε για τη Δέσποινα, να πούμε ότι μάλλον “ναυάγησε” τελικά η συνεργασία με την Πάολα οπότε αναζητείται άλλο concept (οι φήμες για Τόνι Σφήνο διαψεύστηκαν αμέσως). Οι δυο γυναίκες πάντως συναντήθηκαν τελευταία φορά στις 9 του μήνα στα παρασκήνια της συναυλίας του Χρήστου Νικολόπουλου στο Καλλιμάρμαρο και φωτογραφήθηκαν κιόλας μαζί.

Επίσης η Δέσποινα ξεκινάει αρχές του μήνα γυρίσματα (από τις Κυκλάδες) για το (εξαιρετικό) My Greece που επιστρέφει στο Open από τον Γενάρη.

Την τρίτη Παρασκευή του Οκτώβρη προγραμματίζεται η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Στέλιου Ρόκκου στο Estate. Mία εβδομάδα μετά αναμένεται να ξεκινήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος στο πλήρως ανακαινισμένο «Κέντρο Αθηνών» που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία. Αυτή τη στιγμή ο Νίκος βρίσκεται ήδη στην Αμερική για συναυλίες, που, όπως μαθαίνουμε, είναι ήδη sold out.

Η άλλη ευχάριστη τηλεοπτική είδηση της εβδομάδας είχε να κάνει με την, πρωινή, επιστροφή της Χριστίνας Λαμπίρη από τη συχνότητα του One. Η Χριστίνα, που έχει χάσει πολλά κιλά με διατροφή και γυμναστική, βρίσκεται στην καλύτερη- και πιο χαλαρή- της φάση. Αυτή τη στιγμή πάντως αναζητείται η ομάδα που θα την πλαισιώσει.

Με λυπεί η κόντρα της δικής μας Ντέπυς Γκολεμά με τον Δήμο Βερύκιο. Οφείλω να στηρίξω Ντέπυ και δεν θέλω να μου τη στεναχωρούν, αλλά πρέπει να πω κιόλας πως όταν είχα περάσει για λίγο από τον Alpha, ο Δήμος ήταν πολύ ευγενής απέναντί μου- ήταν και η εποχή που είχε μεγάλη εξουσία στο κανάλι, την οποία όμως δεν «διατυμπάνιζε» ποτέ.