Δέσποινα Βανδή: Τα νέα της σχέδια
Nikopolis Blog

Δέσποινα Βανδή: Τα νέα της σχέδια

Δέσποινα Βανδή: Τα νέα της σχέδια

Ακόμα και αν το X Factor δε σημειώνει την τηλεθέαση που του αξίζει, η Δέσποινα Βανδή έχει κερδίσει -και με το παραπάνω- τις εντυπώσεις με την άνεσή της απέναντι στον φακό.

Μια άνεση που έχει φανεί τόσο από την πετυχημένη  της ως μέλος κριτικής επιτροπής αλλά και με την ταξιδιωτική της εκπομπή, My Greece, που επιστρέφει στο Open από τη νέα χρονιά.

Όπως έκανε και η ίδια γνωστό με μια φωτογραφία στο Instagram, η Ελληνίδα σταρ είναι πολύ χαρούμενη γιατί στο νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, τη μουσική υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής ενώ, όπως μαθαίνουμε, τους στίχους γράφει η Ρεβέκκα Ρούσση, η οποία έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με την “αφρόκρεμα” του εγχώριου πενταγράμμου.

Το τραγούδι που ετοιμάζουν, μάλιστα θα ξεκινάει ως μπαλάντα και γίνεται πολύ…. δυναμικό στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/B3m1nddp6T3/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή είχε όμως ως αποτέλεσμα να υποθέσουν πολλοί ότι θα συνεργαζόταν στο Acro με τον καταξιωμένο δημιουργό, κάτι που όπως μαθαίνουμε δεν συζητήθηκε ποτέ.

Αντίθετα, η Δέσποινα έχει ήδη δώσει τα χέρια με έναν παλιό της γνώριμο, τον Νίνο, ο οποίος αυτή την περίοδο «ακούγεται» παντού με την dance διασκευή της παλιότερης επιτυχίας του, «Παράνοια».

Ένα άλλο πρόσωπο που λέγεται ότι έχει κάνει συζητήσεις για το σχήμα του Acro, είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που επίσης ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Εκτός απροόπτου, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη.