Δέσποινα Βανδή – Πάολα: Θα συνεργαστούν τελικά;
Nikopolis Blog

Δέσποινα Βανδή – Πάολα: Θα συνεργαστούν τελικά;

Δέσποινα Βανδή – Πάολα: Θα συνεργαστούν τελικά;

Όπως σας είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες, η Δέσποινα Βανδή έχει συμφωνήσει να τραγουδήσει τον χειμώνα στο Acro, το οποίο είχε ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με το όνομα του Γιώργου Σαμπάνη.

Τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα τη θέλουν να μοιράζεται την ίδια σκηνή με την Πάολα, σε μία σύμπραξη που θα προκαλέσει σίγουρα αίσθηση. Αλήθεια ή ψέμα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στους συνεργάτες των δύο γυναικών είχαν γίνει εδώ και δύο μήνες (να σημειωθεί ότι ανήκουν και στην ίδια δισκογραφική εταιρεία).

Τα πρώτα -αναμένομενα- θέματα που προέκυψαν για τη μαρκίζα και τη σειρά εμφάνισης, ξεπεράστηκαν σχετικά γρήγορα αφού και η Δέσποινα αλλά και η Πάολα είχαν όλη την καλή διάθεση να δουλέψουν μαζί.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν είχε να κάνει με τους επιχειρηματίες: Η Πάολα είχε δεσμευτεί απέναντι στον Κώστα Ματσίκα, ιδιοκτήτη του «Έναστρον» ενώ η Δέσποινα είχε δώσει τα χέρια με τον Ηλία Μαροσούλη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν οι συζητήσεις- ξεκίνησαν όμως εκ νέου την περασμένη εβδομάδα.

Το δεδομένο, λοιπόν, μέχρι σήμερα έχει ως εξής: Αν η συνεργασία αυτή τελικά επιτευχθεί, θα γίνει στο Acro με τη συμμετοχή και των δύο επιχειρηματιών (έτσι όπως είχε γίνει και πέρσι στο «Γκάζι Live»). Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει το «Έναστρον» να «κλείσει» σχήμα, είτε από τον αποκαλούμενο «λαϊκό» χώρο, είτε από τον «έντεχνο»- αν συμβεί το δεύτερο, θα αλλάξει ονομασία.

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή ελάχιστα πρωτοκλασσάτα ονόματα από τον λαϊκό χώρο παραμένουν ελεύθερα- ανάμεσά τους ο Πάνος Κιάμος.

Όσο για το δεύτερο ενδεχόμενο, ακούγεται ότι έχουν γίνει επαφές με τον Γιάννη Χαρούλη αλλά και με άλλους καλλιτέχνες του ίδιου βεληνεκούς.

Όπως μαθαίνουμε το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στις δύο επιχειρηματικές ομάδες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα γνωρίζουμε αν η Πάολα και Δέσποινα Βανδή καταφέρουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής.

Κάποιοι μάλιστα δεν θεωρούν απίθανο να ηχογραφηθεί και ένα εκρηκτικό ντουέτο!