Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια: Θα συνεργαστούν τηλεοπτικά!
Nikopolis Blog

Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια: Θα συνεργαστούν τηλεοπτικά!

Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια: Θα συνεργαστούν τηλεοπτικά!

Μετά από μια δεκαετία, σχεδόν, κοινής ζωής, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι έτοιμοι να συνευρευθούν και… επαγγελματικά!

Ως γνωστόν, η 40χρονη παρουσιάστρια ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 ενώ ο Κύπριος σύντροφός της πριν από έναν μήνα ακριβώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του ίδιου Ομίλου, τη Heaven Music.

Εκτός από το “Ρουκ Ζουκ”, το οποίο, μετά και τη φετινή του επιτυχημένη πορεία, συνεχίζει και την επόμενη σεζόν, η Ζέτα έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει και το The Final Four.

Όπως επιβεβαιώνει σήμερα το Znews, πρόταση για το ίδιο μουσικό talent show έχει δεχτεί και ο Μιχάλης και αυτή τη φορά η διάθεσή του είναι θετική.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται ανάλογη πρόταση αλλά τώρα φαίνεται πως νιώθει περισσότερο έτοιμος να κρίνει υποψήφιους συναδέλφους του, αφού μπροστά του θα έχει και τη γυναίκα της ζωής του!

Η πιθανότητα ανατροπής

Φυσικά, σε όλο αυτό το σχέδιο μπορεί να υπάρξει μια «μικρή» ανατροπή αφού δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι διαπραγματεύσεις του ΑΝΤ1 με την Acun Medya- αν αυτές έχουν τελικά θετική έκβαση, ο ΑΝΤ1 θα βάλει στον πάγκο το The final four και θα προβάλει στη θέση του το The Voice.

Εκεί βέβαια μπορεί να προκύψει ένα μικρό κώλυμα με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει παράλληλη συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, οπότε δεν θα έκανε έκπληξη αν στη θέση του βλέπαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τι συμβαίνει τελικά με το X- Factor;

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν το X- Factor  να μετακινείται στον ΣΚΑΪ, η αλήθεια είναι ότι η βρετανική εταιρεία παραγωγής δεν έχει συμβόλαιο με την ελληνική εταιρεία παραγωγής Foss, όπως κάποιοι νομίζουν, αλλά με το Open. Το ίδιο ισχύει και για τα συμβόλαια των κριτών. Άρα οι παραπάνω φήμες, θα μπορούσαν μόνο να έχουν ισχύ αν το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη εγκατέλειπε το concept αλλά όπως μας ξεκαθάρισαν στελέχη του σταθμού, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί!