Αποκλειστικό: Τι απαντάει η πλευρά Κωστόπουλου για το σκηνικό με τη Βέλλη;
Nikopolis Blog

Αποκλειστικό: Τι απαντάει η πλευρά Κωστόπουλου για το σκηνικό με τη Βέλλη;

Αποκλειστικό: Τι απαντάει η πλευρά Κωστόπουλου για το σκηνικό με τη Βέλλη;

Αρκετό θόρυβο έχουν προκαλέσει από το πρωί οι αποκαλύψεις του Happy Day για την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και τις σχέσεις του με την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο τίτλος «πιάστηκαν στα χέρια» σε συνδυασμό με την αποχώρηση της αρχισυντάκτριας, Νάνσυς Νικολαϊδου μετά από δύο μόλις δύο εκπομπές, έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

Η πλευρά του Πέτρου Κωστόπουλου όμως, όπως και άλλα στελέχη του καναλιού, προσπαθούν τώρα να σβήσουν τη φωτιά που θέτει σε κίνδυνο την πορεία του «Όλα λάθος». Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής αρνείται φυσικά ότι ήρθε στα χέρια με την Άννα Μαρία, αλλά ότι αυτό που φάνηκε ήταν ένα αστείο που έκαναν εκείνη τη στιγμή μεταξύ τους.  Επίσης, εκείνος  επιμένει πως ποτέ δεν συζήτησε με την Άννα Μαρία και τη Μαντώ για τις καρέκλες τους και πως αυτό είχε να κάνει καθαρά με τη συμφωνία που είχε κάνει καθεμία με το Open.

Άλλη πηγή πάντως παραδέχεται πως υπήρξε μια αμηχανία από την πλευρά της Γαστεράτου την Κυριακή όταν είδε την Άννα Μαρία να κάθεται δίπλα στον Πέτρο. Όταν ο σκηνοθέτης, Άρης Λυχναράς, κατέβηκε στο πλατό για να ζητήσει ευγενικά από τη Βέλλη να αλλάξει θέση, εκείνη- όπως μας μεταφέρουν τουλάχιστον- αντέδρασε σε εκείνον και όχι στον Πέτρο.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «ζώον» του Πέτρου προς την αρχισυντάκτρια, και αυτό φαίνεται πως έγινε εν είδη αστεϊσμού- έτσι κι αλλιώς, όλοι γνωρίζουν ότι ο Πέτρος μιλάει με έναν «χαριτωμένα» brutal τρόπο στους συνεργάτες του- και πως δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση γι΄αυτό.

Τέλος, η πλευρά Κωστόπουλου επιμένει ότι ποτέ δεν «έδωσε στεγνά» το κανάλι, όπως ειπώθηκε» μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς από την πρεμιέρα ακόμα είχε πει, σε συνεννόηση με το Open, ότι επρόκειτο για πρόβα τζενεράλε. Για την ακρίβεια, το πλατό του «Όλα λάθος» φτιαχνόταν μέχρι ΚΑΙ την παραμονή  οπότε, ακόμα και αν εκείνος βρισκόταν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσε να έχει γίνει η απαραίτητη πρόβα την Παρασκευή. Ο ίδιος μάλιστα, είχε πάρει την ευθύνη και είχε πει ότι προτιμάει να βγει χωρίς πρόβα από το καθυστερήσει άλλη μία εβδομάδα.

Το μόνο παράπονο του παρουσιαστή πάντως, δεν έχει να κάνει με τις συμπαρουσιάστριές του, αλλά με τη μεγάλη διάρκεια των εμπορικών προωθήσεων που σίγουρα έχουν κι αυτά το αρνητικό αντίκτυπό τους στα νούμερα της εκπομπής- την Κυριακή μάλιστα περιορίστηκε στο 4,9% στο κοινό 18-54.