ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα Ελληνικά Καλλιστεία επιστρέφουν στον ΑΝΤ1
Nikopolis Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα Ελληνικά Καλλιστεία επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα Ελληνικά Καλλιστεία επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

Ήταν μια πληροφορία που είχαμε ακούσει εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά όσο περνάει ο καιρός δείχνει να επιβεβαιώνεται. Μετά το επιτυχημένο φθινοπωρινό πείραμα του Μακεδονία TV, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να προβάλει φέτος τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2019.

Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πότε ακριβώς θα λάβει χώρα η φετινή διοργάνωση, η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει ήδη ραντεβού και συσκέψεις για το πολυδάπανο project. αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλουν να αποκτήσει ξανά ο θεσμός τη χαμένη του λάμψη. Εξάλλου τα Καλλιστεία ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα projects του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού και πηγή ανάδειξης καλλονών που έκαναν μεγάλη καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η ανάθεση της παρουσίασης, αφού για τους περισσότερους, τα Καλλιστεία έχουν ταυτιστεί με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ στον ίδιο ρόλο είχε δοκιμαστεί με επιτυχία και η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη.

Έτσι λοιπόν πολλοί υποστηρίζουν ότι ιδανική για τον ρόλο αυτό θα είναι η Φαίη Σκορδά, ενώ ως εναλλακτική λύση βλέπουν τη Ζέτα Μακρυπούλια, που ανήκει επίσης στο δυναμικό του σταθμού και σημειώνει εξίσου υψηλά νούμερα τηλεθέασης με τη Φαίη. Επίσημη πρόταση πάντως δεν έχει γίνει ακόμα σε καμία από τις δύο κυρίες.

Τα φετινά Καλλιστεία όμως, θα έχουν και άλλη μια πρωτοτυπία. Ο σταθμός ετοιμάζει και μια σειρά εκπομπών με reality στοιχεία με θέμα την προετοιμασία των κοριτσιών πριν από τη μεγάλη τους νύχτα. Οι εκπομπές αυτές θα έχουν διάρκεια ενός μήνα και θα βλέπουμε τη σταδιακή μεταμόρφωσή τους από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε… πριγκίπισσες της πασαρέλας!