ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρόλος – έκπληξη για τον Ντάνο
Nikopolis Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρόλος – έκπληξη για τον Ντάνο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρόλος – έκπληξη για τον Ντάνο

Αν και πολλοί πίστευαν ότι η φήμη του θα ξεθύμαινε γρήγορα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος καταφέρνει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο.

Μετά τον ρόλο του στο «Τατουάζ», δημοσιεύματα τον ήθελαν να παρουσιάζει το Survivor All Stars, αλλά έτσι κι αλλιώς τα δεδομένα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν αλλάξει ριζικά το τελευταία διάστημα.

Να πούμε, βέβαια εδώ, ότι οι οικονομικές διαπραγματεύσεις της Acun Medya με τον ΑΝΤ1 συνεχίζονται.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Ντάνος πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικά, έκανε πολλά εξώφυλλα, παρουσίασε εκδηλώσεις και ολοκλήρωσε την αυτοβιογραφία του, γεγονός που κόντεψε να διχάσει την εγχώρια showbiz.

Τον χειμώνα μάλιστα έκανε και συζητήσεις ώστε να ερμηνεύσει τον ρόλο του Φαίδωνα Γεωργίτση στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Οι θαλασσιές οι χάντρες», αλλά τα σχέδια πάγωσαν από τη μεριά της παραγωγής.

Ταυτόχρονα, η προσωπική του ζωή συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο: Μετά την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Δαλάκα, φήμες τον ήθελαν κατά καιρούς να βγαίνει και με άλλες γυναίκες, εκείνος όμως έσπευδε να διαψεύδει τα πάντα, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ελεύθερο.

Την περασμένη σεζόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος – που είχε δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 (επί Γιάννη Λάτσιου) μέχρι και να είναι ο Έλληνας Bachelor στην ελληνική εκδοχή του υπερ-επιτυχημένου αμερικάνικου reality- ήρθε κοντά με τους ανθρώπους του Alpha, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του.

Για τον λόγο αυτό, το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για να παρουσιάσει το νέο real life πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Ο γύρος του κόσμου» και πρωταγωνιστές ανθρώπους σε προχωρημένη ηλικία που έστω και αργά καταφέρνουν να κάνουν ένα ανεκπλήρωτο όνειρό τους πραγματικότητα, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία σε άλλες χώρες και, εκτός από εντυπωσιακές εικόνες, προσφέρει άφθονη συγκίνηση αλλά και χαμόγελο!

Πολλοί, λοιπόν, πιστεύουν ότι ο Ντάνος θα ήταν ιδανικός οικοδεσπότης της εκπομπής (που θα είναι εξωτερική παραγωγή), αφού το προφίλ του είναι ελκυστικό σε όλες τις ηλικίες και αυτό που μένει τώρα είναι να απαντήσει και ο ίδιος θετικά!