Άντζελα Δημητρίου: Διαλύει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Τσαλίκη!
Nikopolis Blog

Άντζελα Δημητρίου: Διαλύει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Άντζελα Δημητρίου: Διαλύει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Άλλη μια ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα έφερε μόλις η Άντζελα Δημητρίου, μετά την απόφασή της να μην συνεργαστεί τελικά με τον Γιώργο Τσαλίκη στο 4711 (πρώην «Αυτοκίνηση»).

Αν και οι δυο καλλιτέχνες είχαν δώσει τα χέρια από τον Ιούλιο και οι προωθητικές ενέργειες είχαν ήδη ξεκινήσει, η Άντζελα φαίνεται ότι δεν δέχτηκε τους όρους της επιχείρησης που ήθελαν το όνομά της κάτω από αυτό του Γιώργου Τσαλίκη στη μαρκίζα.

Η άλλη πλευρά προσπάθησε να της εξηγήσει ότι το concept του 4711 είναι «live clubbing» και αν έμπαινε πρώτο ένα καθαρά λαϊκό όνομα θα δημιουργούσε σύγχυση στο κοινό αφού το σχήμα θα θύμιζε περισσότερο «μπουζούκια».

Εκείνη όμως προτίμησε τελικά να αποχωρήσει αφού νιώθει ότι κάτι τέτοιο την έθιγε επαγγελματικά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Άντζελα επρόκειτο να εμφανιστεί το Σάββατο στο διήμερο πάρτι γνωστού ξενοδοχείου στη Μύκονο όπου την Παρασκευή τραγουδούσε ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά τελικά δεν πήγε ποτέ!

Αυτή τη στιγμή οι επιχειρηματίες του 4711 αναζητούν νέο όνομα που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Τσαλίκη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω μαγαζί (ομολογουμένως, το πιο εντυπωσιακό των βορείων προαστίων) θα λειτουργήσει και εστιατόριο με την υπογραφή άκρως επιτυχημένου σεφ με φανς από το εγχώριο και διεθνές jet set….