ΑΝΤ1: Η καλύτερη εβδομάδα της σεζόν
Nikopolis Blog

ΑΝΤ1: Η καλύτερη εβδομάδα της σεζόν

ΑΝΤ1: Η καλύτερη εβδομάδα της σεζόν

Μεγάλη αγωνία έχουν στον ΑΝΤ1 για τις επιδόσεις του YFSF που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή. Ήδη όλοι μιλάνε για το ταλέντο του Ίαν Στρατή που ξεχώρισε στο γύρισμα της Τετάρτης.

Κατά τα άλλα το κανάλι του Θοδωρή Κυριακού είχε μία πολύ καλή εβδομάδα. Χτες, Παρασκευή, είχε 6,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι και 11,6 μονάδες στο prime time. Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό (18-54 ) κατέγραψε 19,7 % και στο prime time 24,2% . Ουσιαστικά από τις τελευταίες 12 ημέρες ο ΑΝΤ1 κατάφερε να τερματίσει πρώτος τις 10. Γι’ αυτό κιόλας το βράδυ της Δευτέρας το κλίμα στην κοπή της πίτας του Ομίλου ήταν ιδιαίτερα ευοίωνο.
Ειδικά για τη Ζέτα Μακρυπούλια, μετά την περσινή άτυχή της σεζόν (βλέπε την παράσταση με τον Τότσικα και το show με τον Μουτσινά), φέτος και το «Ρουκ Ζουκ» έχει ανεβάσει στροφές και στο θέατρο «διώχνουν» κόσμο, αφού ο «Γιούγκερμαν» θεωρείται μία από τις εμπορικές παραστάσεις της χρονιάς.
Ολοκληρώνεται την 1η Φεβρουαρίου το My Style Rocks και από ότι μαθαίνουμε, το κλίμα στα παρασκήνια είναι ιδιαίτερα φορτισμένο μεταξύ των κοριτσιών που έχουν απομείνει.
Άυριο, Κυριακή, στις 13.30 στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη…