Ανατροπή με Σαμπάνη, Γαρμπή και NiVo!
Nikopolis Blog

Ανατροπή με Σαμπάνη, Γαρμπή και NiVo!

Ανατροπή με Σαμπάνη, Γαρμπή και NiVo!

Ήταν ένα σχήμα που είχε συζητηθεί πολύ από το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Σαμπάνης, μετά από μια πενταετία στο Acro, και ένα καλοκαίρι στο Romeo, είχε συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Γιώργο Πετρογιάννη να εμφανιστεί στο «Φωταέριο» δίπλα στην Καίτη Γαρμπή και τον Νίκο Βουρλιώτη.

Το σχήμα είχε ανακοινωθεί επίσημα και ο κόσμος μπορούσε να κάνει ήδη κρατήσεις μέσα από τα σχετικά sites.

Στα μέσα της  εβδομάδας, και ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία, τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι πηγές μας λένε ότι οι λόγοι ήταν κυρίως οικονομικοί- από την άλλη πλευρά και αφού οι καλλιτέχνες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους, προτίμησαν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στο «Φωταέριο» και να αναζητήσουν άλλη στέγη.

Οι πληροφορίες του Znews αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο τους θέλει να κάνουν πρεμιέρα στο Vogue της Θεσσαλονίκης. Αν η συμφωνία κλείσει και επίσημα, θα παραμείνουν εκεί μέχρι αρχές Γενάρη και να συνεχίσουν στην πρωτεύουσα τον Φεβρουάριο.

Αυτό φυσικά δεν ήταν το πρώτο σχήμα που είχε ανακοινωθεί φέτος και στη συνέχεια μάθαμε κάτι άλλο.

Πριν από λίγο καιρό είχε γνωστό ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεργαζόταν με τον Αντύπα στο Fever, αλλά τελικά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τη θέση του φέρεται να παίρνει ο Πάνος Κιάμος.

Το ίδιο ακούγαμε για τη Δέσποινα Βανδή με την Πάολα για το Acro, αλλά τελικά η τελευταία φαίνεται πως ετοιμάζεται να «κλείσει» στην «Ιερά Οδό» με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο- εξετάζεται και η περίπτωση να στεγαστούν στο «Γκάζι Live».

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα έγινε γνωστό πως έγινε μια προσέγγιση και στη Νατάσα Θεοδωρίδου να συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή αλλά το περιβάλλον των δύο τραγουδιστριών το θεωρεί αρκετά δύσκολο να υλοποιηθεί.

Η Νατάσα, εξάλλου, έχει δεχτεί πρόταση να ηγηθεί σχήματος στο Teatro που ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει πέντε σχεδόν χρόνια μετά τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη.