Η τσάντα της Μενεγάκη και η επιστροφή της Όλγας Τρέμη
Μέχρι Κεραίας

Η τσάντα της Μενεγάκη και η επιστροφή της Όλγας Τρέμη

Η τσάντα της Μενεγάκη και η επιστροφή της Όλγας Τρέμη

Είδαν λέει την Ελένη Μενεγάκη στο δρόμο, να κυκλοφορεί με μια πανάκριβη τσάντα γνωστής εταιρείας , που έτσι και μπεις στο μαγαζί έχεις αφήσει ένα πεντοχίλιαρο μόνο για να τις κοιτάξεις. Και καλά τι σας κάνει εντύπωση; Αν μπορεί η Μενεγάκη να πάρει μια πανάκριβη τσάντα; Έλα Παναγία μου, ολόκληρο το μαγαζί μπορεί να πάρει.

Μέτα την Έλλη Στάη που τόσο έλειψε από το τηλεοπτικό κοινό – 6% θεαματικότητα στις ειδήσεις- φήμες θέλουν στην τηλεόραση να επανέρχεται και η Όλγα Τρέμη της οποίας οι σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη είναι άριστες. Αυτές τις μέρες φαίνεται πως η δεύτερη γυναίκα (μετά την Πόπη Τσαπανίδου) θα περάσει την πόρτα του υπό κατασκευή νέου μαγαζιού.

Σε αυτό το My Style Rocks όλο κλαίνε! Ή έχουν κατάθλιψη από μόνα τους τα μοντέλα ή κλαίνε που πήραν μέρος σε αυτό το σκουπίδι.

Παιδιά τα ελληνικά δεν είναι το φόρτε σας αλλά από πάντα λέγαμε “στην Πλατεία Μαβίλη” και όχι πλατεία Μαβίλης. Και γενικά οι πλατείες το ‘χουν αυτό το βίτσιο. Δεν κλίνονται. Λάθος τους ίσως, αλλά δεν…

Την έκανα την γκάφα τους οι καινούργιοι στην θέση των Αποκαλυπτικών. Διέδωσαν ότι η Τατιάνα θα αλλάξει ώρα γιατί δεν είναι καλά τα νούμερα. Δυο πράγματα θα σας πω για την Τατιάνα. Πρώτον, ότι είναι “σκυλί του πολέμου” στη δουλειά και δεύτερον ότι δεν αλλάζει ώρα. Το καταλάβαμε;

Όταν δεν γυρίζουν οι καρέκλες. Μια θαυμάσια φωνή ακουγόταν στο studio του Voice και οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν να κάτσουν σε μια καρέκλα και να γυρίσουν όλοι μαζί παρακαλώντας την νεαρή κοπέλα, ο καθένας για την ομάδα του. Έχει ωραίες φωνές φέτος το Τhe Voice.

Έγινε η πλάκα της αρκούδας! Ο συμπαθέστατος Γιώργος Αυτιάς είχε καλεσμένη την Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά κόλλησε το μυαλό του και ξέχασε το επίθετο της. Α, τον δύστυχο. Όλα τα στραβά του συμβαίνουν. Πήρε φόρα η Μισέλ και κόντεψαν να καούν τα φώτα στο στούντιο.

Μερικοί άνθρωποι σε εκπλήσσουν τόσο θετικά εκεί που δεν το περιμένεις! Δεν θα πω γιατί, αλλά θα πω “Γρηγόρη είσαι μεγάλη καρδιά”! Κρίμα τόσα χρόνια… Μοναξιάς.