“Το ύψιστο δικαίωμα όποιου βάζει σταυρό προτίμησης δεν το πετάμε στα σκουπίδια, αγαπητή Ελενίτσα”
Μέχρι Κεραίας

“Το ύψιστο δικαίωμα όποιου βάζει σταυρό προτίμησης δεν το πετάμε στα σκουπίδια, αγαπητή Ελενίτσα”

“Το ύψιστο δικαίωμα όποιου βάζει σταυρό προτίμησης δεν το πετάμε στα σκουπίδια, αγαπητή Ελενίτσα”

Εσείς τι λέτε; Είναι σωστό να σε ψηφίζουν οι άνθρωποι επειδή είσαι ΕΣΥ – εσένα εκτιμούν- να βγαίνεις και να παραιτείσαι για να πάρει την έδρα κάποιος που δεν ψήφισαν; Το διέπραξε η κυρία Ελένη Γερασιμίδου, εξαιρετική ηθοποιός. Νομίζω πως αφού εκλέγεσαι με σταυρό δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Περιφρονείς όσους σε εμπιστεύτηκαν και δείχνεις και δόλο….. Το ύψιστο δικαίωμα όποιου βάζει σταυρό προτίμησης δεν το πετάμε στα σκουπίδια, αγαπητή Ελενίτσα, που σε έλεγε και ο Λάκης…..

Από την άλλη μεριά, γνωστός συνθέτης μέσω του Facebook ζήτησε να παραδώσει την έδρα της η Ραλλία Χρηστίδου που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ! Για να μπει στη Βουλή ο κύριος Νίκος Ξυδάκης. Το ανήκουστο! Να μη σεβαστεί δηλαδή την επιθυμία του λαού αλλά να παραδώσει την έδρα της. Ο συνθέτης άκουσε τα εξ αμάξης από σχόλια και αναγκάστηκε να κατεβάσει το ποστ του. Να σκεφτεί κανείς δηλαδή πόσο σεβασμό δείχνει στην ψήφο και τη θέληση του λαού και – αν μου επιτρέπεται- πόση ασέβεια σε μια συνάδελφό του καλλιτέχνιδα….

Στην ΕΡΤ έγιναν τα πρώτα μαθήματα σύνεσης από τον κ. Ζούλα προς τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ χωρίς να λείψουν και οι εντάσεις. Εντύπωση έκανε η εξαφάνιση της Κατερίνας Ακριβοπούλου, που δήλωσε επισήμως ασθένεια και δεν έκανε εκπομπή…

“Πάνω Κάτω” λέγεται το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha που θα κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος. Πέρασε πια η εποχή του Deal και πάμε για άλλα….

Πιο πολύ ενδιαφέρθηκαν για την Τζένη Μπαλατσινού παρά για τον νέο υπουργό Υγείας κ. Κικίλια. Όμως αυτός, σοβαρός σοβαρός, το ξέκοψε και είπε “τώρα έχουμε δουλειά”….

Πολλά προβλήματα στην εικόνα είχε η ΕΡΤ μιας και ήταν το μόνο κανάλι που έδωσε πλάνα. Συνεχείς διακοπές, παγώματα στην εικόνα, κάτι που σίγουρα δεν θα ευχαρίστησε δυο – τρεις “τοποτηρητές” που ήδη έπιασαν πόστο και προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ, λένε οι πληροφορίες μου. Άτυποι παρατηρητές πάντως ….

Ακόμα συζητιέται η τρομερή απάντηση του Χατζηνικολάου στον Κούγια. Ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί….

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο λένε από τον Alpha ότι το έμαθαν τελευταία στιγμή. Δεν είναι έτσι ο Δημήτρης, εδώ και καιρό ζητούσε κάποια πράγματα αλλά η διοίκηση “σφύριζε”…. Τι να κάνει και αυτός! Τι να κάνει και ο Βερύκιος θα μου πείτε! Καύσωνα έχουμε λυπηθείτε μας….