«Τελικός Survivor: Για γέλια και για κλάματα»
Μέχρι Κεραίας

«Τελικός Survivor: Για γέλια και για κλάματα»

«Τελικός Survivor: Για γέλια και για κλάματα»

Τελικός για γέλια και για κλάματα... Το οριστικό τέλος της συνεργασίας ΣΚΑΪ και Ατζούν επισφράγισε ο τόπος διεξαγωγής στη Τουρκία. Συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό, η Κατερίνα Δαλάκα σήκωσε το πολυπόθητο τρόπαιο μετά από δυο συμμετοχές. Και φυσικά τα 100.000 ευρώ. Το άξιζε η νεαρή αθλήτρια… Όμως γιατί οι παίκτες βγήκαν σχεδόν ρακένδυτοι; Δε θα μπορούσαν να είχαν ντυθεί κάπως; Από την τουρκική πλευρά η Σέντα και ο Μαρακούντα είναι οι δυο νικητές που περιμένουν τη κρίση του κοινού. Άντε Μαρακούντα… Τραγικό το σκηνικό με κάτι ψεύτικα φύκια και αμήχανες στιγμές των παρουσιαστών που συγκρότησαν ένα πρόγραμμα για γέλια και για κλάματα. Εντελώς όμως… Κατά τα άλλα Survivor ήταν και πέρασε….

Η κ. Βανδή φέρεται να έκλεισε με τον ΣΚΑΪ την εκπομπή της αλλά δηλώσεις δεν θέλει να κάνει. Δε πειράζει!

Αύριο ο πρωθυπουργός πάει στον ΣΚΑΪ. Σπάει το εμπάργκο ενός έτους και πηγαίνει να δώσει συνέντευξη στον Παπαχελά και την Κοσιώνη. Από μια μεριά μπράβο, από την άλλη κρίμα για τους δικούς του που δε μπόρεσαν να μιλήσουν τόσο καιρό… Τελευταία ώρα τέτοια λόγια…  Αλλά το κέρδος πιστώνεται στον ΣΚΑΪ!

Νέα τουρκικά σίριαλ στον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι. Είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Ερντογάν να τα απαγορεύσει στην Ευρώπη!

Προς το παρόν πουθενά δεν πάει η Άλκηστις. Της αρέσουν τα παραμύθια…

Ατρόμητος βασίζει μπροστά ο Νίκος Κοκλώνης. Περαστικά και καλές βόλτες στον« Γύρο του κόσμου»!

Καιρό τώρα ο Κοσμάς Σφαέλος λέει και ο ίδιος ότι συζητά τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του Open. Το ίδιο συζητά και ο Χρήστος. Τον προτιμώ….