Συνεχείς συσκέψεις στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor
Μέχρι Κεραίας

Συνεχείς συσκέψεις στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Συνεχείς συσκέψεις στον ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Με τα πολύ χαμηλά νούμερα του Survivor ασχολούνται στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε τεταμένο κλίμα γίνονται απανωτές συσκέψεις για το πώς μπορεί το παιχνίδι να γίνει λίγο ελκυστικό.

Το κακό είναι ότι δεν πάει πουθενά καλά αυτό το concept της ελληνοτουρκικής μάχης και δεν ενδιαφέρει κανέναν: Ούτε Έλληνες ούτε Τούρκους ούτε φυσικά τους Κύπριους όπου εκεί κάνει απογοητευτικά μονοψήφια νούμερα του 4%.

Η Ιδιοκτησία και  η Διεύθυνση του ΣΚΑΪ βλέπουν τα χρήματά τους να εξανεμίζονται αφού το κανάλι είναι 4ο σε τηλεθέαση με περίπου 11% ενώ δε βοήθησε καθόλου και η διεύρυνση του δελτίου καθώς ουδείς πλην του Παπαχελά προσφέρει ουσιώδεις ειδήσεις και σχόλια.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας το κανάλι πήρε μια ανάσα με τους «Ράδιο Αρβύλα», αλλά το πανάκριβο Survivor είναι η καυτή πατάτα των 140.000 ευρώ το επεισόδιο. Λέγεται πως συμφωνήθηκε, εν μέσω ενός βαριού κλίματος, αυτή η χρόνια να είναι η τελευταία της συνεργασίας με τον Τούρκο Παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μαχαίρια βγαίνουν επίσης και από στελέχη που επέμεναν ότι αυτό το concept με Έλληνες εναντίον Τούρκων δεν θα είναι πετυχημένο και τώρα δικαιώνονται. Σίγουρα ο ΣΚΑΪ -που δεν έχει μάθει να χάνει τις τελευταίες σεζόν- θα μας προσφέρει υλικό για ρεπορτάζ στο άμεσο μέλλον.