“Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά”: Αντιδράσεις για την αλλαγή ημέρας
Μέχρι Κεραίας

“Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά”: Αντιδράσεις για την αλλαγή ημέρας

“Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά”: Αντιδράσεις για την αλλαγή ημέρας

Η έλευση του Survivor φέρνει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ. Όπως έχουμε γράψει ήδη, το “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιάμετακομίζει το βράδυ της Παρασκευής μέσα στον Φεβρουάριο. Μόλις ο Σπύρος Παπαδόπουλος έμαθε ότι η εκπομπή του αλλάζει ημέρα, δεν ένιωσε και τα καλύτερα συναισθήματα.

Παρόλα αυτά στη σύσκεψη που ακολούθησε, εκείνη που ύψωσε τους τόνους ήταν η παραγωγός της εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη τονίζοντας ότι μια συνήθεια ετών διαλύεται. Οι υπεύθυνοι του καναλιού εξήγησαν ότι έχουν επενδύσει πολύ στο Survivor “Ελλάδα – Τουρκία”. Σύμφωνα με τα σχέδια του σταθμού, επιθυμούν να ξεκινά το Σάββατο και να προβάλλεται μέχρι και την Τετάρτη. Φαίνεται πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν πιο διαλλακτικός, αλλά η παραγωγός του τόνισε ότι του χρόνου θα κοιτάξει να πάει την εκπομπή σε άλλο κανάλι.

Τι θα δούμε στην επόμενη εκπομπή

Για την ιστορία, στην εκπομπή του Σαββάτου, το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό μουσικό λαϊκό ταξίδι.

Ηθοποιοί τραγουδούν στο "Στην Υγειά Μας"

Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι με πολυαγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια ερμηνευμένα από δημοφιλείς ηθοποιούς. Ξεχωριστή στιγμή και η συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Μπέζος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ταξιάρχης Χάνος, Φάνης Μουρατίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κρατερός Κατσούλης, Νάντια Μπουλέ, Ελένη Καστάνη, Βαλέρια Κουρούπη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Ευγενία Παναγοπούλου, Μαρία Χάνου, Χρήστος Γιάνναρης, Εύη Δαέλη, Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση, Ανδρέας Λάφης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Άννα Μάγγου και Ζωή Βατίστα.