“Στην υγειά μας” εναντίον “Survivor”: Έρχονται εξελίξεις
Μέχρι Κεραίας

“Στην υγειά μας” εναντίον “Survivor”: Έρχονται εξελίξεις

“Στην υγειά μας” εναντίον “Survivor”: Έρχονται εξελίξεις

Το πείραμα απέτυχε, ζήτω το νέο πείραμα!

Η  αναστάτωση που ακούει στο όνομα του ελληνοτουρκικού ριάλιτι παρασύρει με αρνητική φόρα τον ΣΚΑΪ και φέρνει τα πάνω κάτω στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Η πετυχημένη εκπομπή που παιζόταν εδώ και 15 χρόνια κάθε Σάββατο βράδυ στις 9 μ.μ. είτε από την ΕΡΤ είτε από τον Alpha, από τον ΣΚΑΪ αναγκάστηκε για πρώτη φορά να παιχτεί Παρασκευή και καταποντίστηκε.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι πολύ καθοριστική. Ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος και η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θυμίζει νηνεμία πριν την καταιγίδα.

Όλες οι εκδοχές εξετάζονται για το πώς θα μπορούσε το δημοφιλές πρόγραμμα να γυρίσει στη γνωστή του μέρα ή ακόμα και να αλλάξει στέγη, αν οι όροι του συμβολαίου το επιτρέπουν.

Αυτήν τη βδομάδα που ξεκινά αναμένονται εξελίξεις και στο ριάλιτι. Εκεί όπου τίποτα δεν πάει καλά ακόμα και το υποστηρικτικό “Πανόραμα” φτάνει έως και το 4%.

Τα χαμηλά νούμερα του φετινού παιχνιδιού έχουν ρίξει τον ΣΚΑΪ στην 4η θέση με 11%, τουλάχιστον 3 μονάδες κάτω από τον τρίτο, γεγονός που φέρνει τεράστιο εκνευρισμό στα πολύ υψηλά κλιμάκια, αφού φέτος δαπανήθηκαν 45 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα.

Πάντως θα έχουμε να μιλάμε αυτήν την εβδομάδα και θα πούμε την Παρασκευή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”; Για να δούμε…