Τα θαμπά φώτα των reality οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια
Μέχρι Κεραίας

Τα θαμπά φώτα των reality οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια

Τα θαμπά φώτα των reality οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια

Θα μπορούσε να είναι μια ωραία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Σαν αυτή που βλέπουμε κάθε χρόνο ή σαν την θαυμάσια παράσταση του Εθνικού θεάτρου που είδαμε χθες. Αλλά δεν είναι. Ο Κάρολος Ντίκενς δεν κατοικεί στην ιστορία αυτή…

Διότι λέει, τις προάλλες συνελήφθη για πορνεία παίχτρια που έπαιζε σε reality αγάπης – το Love το ‘χει μέσα –  και όπως αποδεικνύεται έχει και το «παιχνίδι» της.

Η νεαρή που ήταν εστεμμένη, Μις κάτι, να το πούμε, 25 χρονών, πάνω στο άνθος της δημιουργικής ηλικίας της, σπουδάζει μάλιστα τεχνολόγος γεωπόνος – βάζει αυτόματα ποτίσματα δηλαδή – ήταν γνωστή στα στέκια της Θεσσαλονίκης, όπου προφανώς πουλούσε τα φυτά που καλλιεργούσε, μη πάνε τζάμπα και οι σπουδές. Ουδέν μεμπτόν!

Οι  25χρονες αυτά τα πρότυπα έχουν. Βλέπουν την Καγιά, (την πιο γνωστή) χρόνια στο μόντελινγκ, σου λέει εδώ είμαστε στα χέρια των καλύτερων. Οι οποίες καλύτερες όμως καμιά σκασίλα δεν έχουν τουλάχιστον να κοιτάξουν να προστατεύσουν τα παιδιά αυτά από τα κυκλώματα.

Δεν τα ξέρουν; Δεν τα έμαθαν στο χώρο; Δεν τα άκουσαν όλοι αυτοί που κάνουν τους κριτές; Τι είναι ο χώρος της μόδας όμορφος, αγγελικά πλασμένος; Απλά δεν τους νοιάζει…

Πού είναι όλες αυτές οι μάνες που σπρώχνουν τα παιδιά τους σε τέτοια παιχνίδια; Δεν βλέπουν; Δεν ακούνε; Για μένα η κάθε 20χρονη που έμαθε ότι η τηλεόραση έχει άφθονο, εύκολο χρήμα, είναι θύμα ενός συστήματος που καλλιεργείται εδώ και χρόνια. Η τηλεόραση δεν είναι εκκλησία, μια επιχείρηση πλούτου είναι και θα μου μου επιτραπεί η έκφραση και ανομίας σε τέτοιες καταστάσεις.

Χριστούγεννα λοιπόν! Με ωραίες εορταστικές εκπομπές, με λαμπιόνια, με ταινίες με όλα τα καλά. Χριστούγεννα με αγάπη. Αυτή λείπει.

Η τηλεόραση είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Πριν τρέξετε σε όλα αυτά τα σώου διαβάστε τη καλά…

Χρόνια πολλά σε όλους ΥΓΕΙΑ το μέγιστο αγαθό και μυαλό το επόμενο. Τα φώτα λάμπουν, αλλά στο χώρο των reality είναι θαμπά. Και οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια…