Πότε επιστρέφουν ο Κανάκης, ο Τσίμας και τι ώρα θα μεταδίδεται ο Μουτσινάς;
Μέχρι Κεραίας

Πότε επιστρέφουν ο Κανάκης, ο Τσίμας και τι ώρα θα μεταδίδεται ο Μουτσινάς;

Πότε επιστρέφουν ο Κανάκης, ο Τσίμας και τι ώρα θα μεταδίδεται ο Μουτσινάς;

Σήμερα το “Μέχρι κεραίας” έχει… ΣΚΑΪ.

Στη μικρή παρουσίαση προγράμματος για τους δημοσιογράφους – ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία Αμαλία Κυπαρίσση- πήραμε μια γεύση του τι σκοπεύει να κάνει φέτος το κανάλι.

Πρώτα από όλα -όπως είπε ο Βασίλης Παπαδρόσος, διευθυντής ειδήσεων και γεμάτος θέληση και κουράγιο- ο ΣΚΑΪ φέτος θα πετάξει ψηλά στην ενημέρωση. Το στούντιο αλλάζει και θα φαίνεται πιο μεγάλο και στόχος των ανθρώπων είναι η αλήθεια, η αξιοπιστία και η ενημέρωση.

Κάθε Τετάρτη ο Παύλος Τσίμας στις 12 το βράδυ θα βγαίνει με την πολιτική εκπομπή “Το αποτύπωμα”.

Και φυσικά να μη ξεχάσουμε να πούμε ότι ότι οι ειδήσεις αλλάζουν ώρα και θα μεταδίδονται στις 8 παρά τέταρτο με διάρκεια μια ώρα….

Όσο και να πιέσαμε τον Λοΐζο Ξενόπουλο, διευθυντή ψυχαγωγίας, δεν καταφέραμε να μάθουμε ποιος θα παρουσιάσει το The Voice.

Καθημερινά από Δευτέρα ως Πέμπτη 9 -11 μ.μ. θα προβάλλονται οι “8 λέξεις” του Γεωργίου, το παλιό “Tατουάζ” και από τις 23 Σεπτέμβρη ετοιμαστείτε για το “Λόγω Τιμής”, κάθε Δευτέρα περίπου στις 11 το βράδυ.

Ο Μουτσινάς 3-5 το απόγευμα και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην επίσημη παρουσίαση την άλλη Τετάρτη….

Τέλος, οι “Αρβύλα” επιστρέφουν από Νοέμβρη στις οθόνες μας….

Σαν σήμερα γεννήθηκαν δυο θρύλοι. Δυο Φρέντυ…. Ένας παγκόσμιος, ο ασύγκριτος βασιλιάς των Queen, Φρέντυ Μέρκιουρι και ο δικός μας θρύλος της δημοσιογραφίας ο Φρέντυ Γερμανός….

Ο πρώτος γνώρισε παγκόσμια δόξα και αποθέωση, ο δεύτερος βάδισε στα καθαρά μονοπάτια της δημοσιογραφίας, απαράμιλλος, μοναδικός….

Τον πρώτο τον λατρεύω για τη μουσική του, τη φωνή του και ό,τι θαυμαστό έκανε πάνω στη σκηνή.

O δεύτερος είναι ανεξίτηλα αποτυπωμένος στη μνήμη μου, ο μεγάλος μου δάσκαλος… Με πήρε από το χέρι 25 χρόνων και ως το ’93 προσπάθησε να μου μάθει τα μυστικά της τηλεόρασης. Ο Φρέντυ ήταν το Τζόκερ της ζωής μου. Του χρωστώ μόνο ευγνωμοσύνη….