Πότε επιστρέφει το «Ενώπιος Ενωπίω»;
Μέχρι Κεραίας

Πότε επιστρέφει το «Ενώπιος Ενωπίω»;

Πότε επιστρέφει το «Ενώπιος Ενωπίω»;

Οριστικό το φινάλε της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha. Σαν να μη σκάει όμως η δυναμική παρουσιάστρια. Θεσσαλονικιά γαρ… Η Βίκυ περιμένει παρόλα αυτά να της εξηγήσουν γιατί το κανάλι “έκοψε” την εκπομπή της ενώ εδώ και 6 μήνες δεν έχει μιλήσει με κανένα στέλεχος του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δεν έχει εξοφληθεί για τις μέχρι τώρα εκπομπές της.

Πόσοι τηλεθεατές βλέπουν τηλεόραση αυτή την εποχή μες το κατακαλόκαιρο; Μόνο αθλητικά και οι μεγάλες ηλικίες ειδήσεις. Οι νέοι κολυμπούν. Έτσι μη ψαρώνετε αν ακούτε για πρωτιές με ποσοστά ίδια με του χειμώνα….

Στο “Καλύτερα δε γίνεται” της Ναταλίας πήγε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης, Παναγιώτης Χατζηδάκης. Για αυτόν καλύτερα δε γίνεται….

Πάντως το ότι είναι καλοκαίρι δεν είναι δικαιολογία να μην γίνεται ένα τρέιλερ της προκοπής και να παίζουν τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Εντάξει, τώρα ξεκίνησαν τα καινούρια αλλά όλο το καλοκαίρι μπουχτίσαμε. Λόγω τιμής….

Αυτά έχουν τα ριάλιτι! Χωρίζουν ζευγάρια. Ο Ηλίας Γκότσης, αφού βγήκε από το Survivor, χώρισε με την καλή του γιατί 6 μήνες μακριά είναι πολύς καιρός ιδίως άμα είσαι νέος και ωραίος…

Στα 8,9 εκ. Έκλεισε η ΕΡΤ 4 ομάδες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τους αγώνες τους. Συνολικά 13,4 εκ ευρώ έμειναν στα ταμεία της ΕΡΤ. Οι προηγούμενοι αγώνες είχαν κοστίσει 10 εκ. και στα ταμεία μπήκαν μόλις 100.000 ευρώ. Ασύμφορο…..

Σας έχω και μία φωτογραφία από την ωραία Πάτμο. Ιδού το “καταφύγιο” της Τζένης Μπαλατσινού ψηλά στη χώρα.

Μέχρι τον Θέμη Γεωργαντά γράφουν για την παρουσίαση του The Voice. Εντάξει, είπαμε, Αύγουστος είναι αλλά εσείς το παρακάνατε…. Η Φαίη Μαυραγάνη δήλωσε ότι της έγινε πρόταση για να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά το απέρριψε. Καλύτερα στη δημοσιογραφία ακόμα και αυτόν τον καιρό λέω γω!

“Ποτέ μη λες πότε” λέει η Πόπη Τσαπανίδου που άφησε την τηλεόραση αλλά την έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της! Στόχος της πια ένα μεγάλο φεστιβάλ fitness που θα γίνει τέλη Μαΐου του 2020 στην Αθήνα…

Στο ραδιόφωνο του Real ο Γιώργος Μητσικώστας. Μακάρι. Έχει μείνει εκτός και του έχει κοστίσει…..

16 Σεπτεμβρίου ξεκινά το “Eνώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τότε θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα. Νωρίς νωρίς φέτος. Δε σας κάνει εντύπωση; Πέρσι ο ΑΝΤ1 ούτε μια πολιτική εκπομπή, φέτος ξεκινά από Σεπτέμβρη. Δουλεύουμε, δεν καθόμαστε….

Πρώτο επεισόδιο της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου το αφιέρωμα στο “Λόγω Τιμής. Καλεσμένοι η σεναριογράφος, ο σκηνοθέτης και όλοι οι ηθοποιοί. Το αφιέρωμα θα ‘ναι πανηγυρικό!