«Πόσες παραγωγές πήρε ο γιος του Τέρενς Κουίκ από την ΕΡΤ;»
Μέχρι Κεραίας

«Πόσες παραγωγές πήρε ο γιος του Τέρενς Κουίκ από την ΕΡΤ;»

«Πόσες παραγωγές πήρε ο γιος του Τέρενς Κουίκ από την ΕΡΤ;»

Είμαι να σκάσω, είμαι! Τσακώθηκαν οι πρίγκιπες στην Αγγλία, οι γιοί της Νταϊάνας και του Κάρολου, της Καμήλας! Δεν μιλιούνται και άλλαξαν και διαμερίσματα στο Μπάκιγχαμ να μη συναντιώνται το πρωί στην τουαλέτα! Άντε τώρα να βγει το καλοκαίρι…. Ο λόγος δεν έγινε γνωστός στους κοινούς θνητούς και οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου πάνε να σκάσουν. Ούτε με τη έξοδο από την Ευρώπη δε πήραν τέτοια στεναχώρια σου λέει! Η δε βασίλισσα, διαβάζω, δε θα παραστεί στην βάφτιση του μικρού Άρτσι. Άρτσι, μπούρτζι και λούλας δηλαδή….

Τι ζέστη, Παναγία μου! Ευτυχώς ανοίγεις την τηλεόραση και σε “δροσίζει” λίγο με τόσες κρυάδες που βλέπεις….

Από το ΟΝΕ, η Αθηναΐς Νέγκα και ο Δημήτρης Μανιάτης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει προς το παρόν! Έξυπνοι, μορφωμένοι, ταλαντούχοι….

Την είδατε τη σκαφάρα που πήρε ο Καμμένος για να παρηγορήσει την ψυχή του από την προδοσία του Αλέξη. Με πρόδωσαν οι φίλοι μου…. Και ‘γω έτσι είμαι. Σε τέτοια περίπτωση φτιάχνω χάρτινες βαρκούλες….

Θα χαρώ πολύ να δω την αποχώρηση του Μπόρα από το Survivor. Κλασική περίπτωση χωριάτη που παίζει βρώμικα. Πιο βρώμικα και από την απλυσιά που έχει πάνω του. Πάντως νομίζω ότι οι φετινοί νικητές θα είναι η Δαλάκα και ο Γιουσούφ. Αυτό λένε τα προγνωστικά …

Τίποτα τηλεοπτικό; Ζυμώσεις. Θα “κελαηδήσουν” από 8 Ιουλίου….

Ο ΣΚΑΪ πάλι με τουρκικό σήριαλ θα αναπληρώσει το Σουρβάιβορ. Το ανακοίνωσε ήδη με τρέιλερ. Πού να κέρδιζε και ο Ερντογάν στις δημοτικές εκλογές δηλαδή…

Ποια εκπομπή βραδινή βλέπουν στην ΕΡΤ μόνο 10.000 τηλεθεατές; Μεταξύ μας και πολλοί είναι….

Ο Καμπουράκης επιθυμεί διακαώς να πάει στην ΕΡΤ μετά τις εκλογές. Για εκπομπή OK. Για θέση δεν κάνει…. Μην κάνετε τα ίδια λάθη!

Πόσες παραγωγές πήρε ο γιος του Τέρενς Κουίκ από την ΕΡΤ όσο ο μπαμπάς του γύρναγε όλον το κόσμο; Άμα πριν από 10 χρόνια μου έλεγαν ότι ο Τέρενς θα γίνει πιο ΣΥΡΙΖΑ από τον Τσίπρα θα έλεγα ‘Άντε καλέ! Αφήστε τα χαζά!”. Μωρέ, η ζωή στήνει τα καλύτερα σενάρια….