“Ο Σεργουλόπουλος απέναντι στον Μουτσινά. Γιατί;”
Μέχρι Κεραίας

“Ο Σεργουλόπουλος απέναντι στον Μουτσινά. Γιατί;”

“Ο Σεργουλόπουλος απέναντι στον Μουτσινά. Γιατί;”

Υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα τη σήμερον ημέρα που στέλνουν sms για το Power of love; Πείτε το μου να μαλλιοτραβηχτούμε τώρα! Δηλαδή κάθεται ο άλλος στον καναπέ και τον νοιάζει να χαλάσει 2 ευρώ για την καλύτερη γυναίκα ή το καλύτερο αγόρι αυτής της χαζομάρας; Πολλά δεν ξέρουμε για τον συνάνθρωπό μας….

Η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Φώτης ξαναγυρίζει στην τηλεόραση σαν αντίπαλο δέος, να φανταστώ, στη μεγάλη επιτυχία του Μουτσινά.

Μας χαλάτε το εκλογικό mood. Πάνω που σκεφτόμαστε ποιος θα μας κυβερνήσει πάτε και απολύετε τα στελέχη σας. Ντροπή…

Τι άραγε έχει να κερδίσει ο 85χρονος πλέον Βασίλης Βασιλικός από το να μπει στη Βουλή; Κανείς δεν του αρνήθηκε στην ΕΡΤ την εκπομπή του για τα βιβλία δόξα τω Θεώ. Γιατί χαλάει την υστεροφημία του; Ποιος ξέρει! Έχουν ανάγκες σήμερα όλοι οι άνθρωποι, νέοι, μεγάλοι, πιο μεγάλοι….

Ο Μαρινάκης λέει θα “χτυπήσει” μεγάλο όνομα στις ειδήσεις. Ο Αντώνης έχει συμβόλαιο. Της Έλλης τελειώνει τον Σεπτέμβρη, η Όλγα δε νομίζω, τι μένει; Ελάτε τώρα….

Με τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία ΤV παζαρεύει τα προϊόντα του ο Τούρκος παραγωγός. Εγώ τον έχω συμπαθήσει πολύ. Μου δίνει την εντύπωση καλού και έξυπνου ανθρώπου. Μόνο το Μακεδονία θα έπαιζε το Power. Για άλλου δεν το κόβω…

Σήμερα Παρασκευή τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Μα τέλος εβδομάδας; Πώς θα περάσει το Σαββατοκύριακο;;;

Η Σεμίνα στην Ευρωβουλή. Κοίτα τι έκανες…. Πρόσεχε πάντως αυτόν τον Γεωργούλη, να χαρείς. Μου λένε πήρε πατίνι και κάνει βόλτες μέσα στις αίθουσες του κοινοβουλίου…