Ο Αθερίδης, το Survivor και η κριτική των Ράδιο Αρβύλα στο ΣΚΑΪ
Μέχρι Κεραίας

Ο Αθερίδης, το Survivor και η κριτική των Ράδιο Αρβύλα στο ΣΚΑΪ

Ο Αθερίδης, το Survivor και η κριτική των Ράδιο Αρβύλα στο ΣΚΑΪ

Τι μπέρδεμα και αυτό! Με το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς». Να έχεις τον Αθερίδη από την Πέμπτη να σου λέει «όχι» και όλους τους άλλους «ναι». Και να σκεφτείτε, τον Αθερίδη ήθελα να προστατεύσω. Λέω κάτι δεν θα κατάλαβε. Ας είναι… Ίσως το πρόβλημα να είναι στα οικονομικά!

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με το Survivor και την ελληνο-τουρκική φιλία. Αδιάφορος ο κόσμος. Ένα 20% με το ζόρι Κυριακή βράδυ, το πέταξε «στα βράχια» το πρόγραμμα του ΑΝΤ1…. Τη Δευτέρα; Ακόμα χειρότερα!  Τα Ίμια να μην είναι και όλα καλά…

Και φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να τρώει σφαλιάρες!

Πώς του ήρθε τώρα του Τούρκου να κάνει τέτοια «σμίξη», ένας Θεός ξέρει. Αλλά έχει δρόμο το παιχνίδι ακόμα, θα δούμε. Αλήθεια, είμαι περίεργη: στην Τουρκία τι τηλεθέαση να κάνει;

Χαρές και πανηγύρια! Άρχισαν χθες οι Ράδιο Αρβύλα, που μας είχαν προϊδεάσει με πολύ ευφάνταστα τρέιλερ. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Και η κριτική στον ΣΚΑΪ όσο έπρεπε!

Κορυφαία κίνηση του γραφείου Τύπου του ΣΚΑΪ το δώρο, οι απεριόριστες κάρτες για το μετρό στη Θεσσαλονίκη. Άπαιχτο…

Ράδιο Αρβύλα: Δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο στην πρεμιέρα!

Διαβάστε ακόμη:

Τι είχε πει ο Αντώνης Κανάκης στη Ντέπυ Γκολεμά;

Ο Αντώνης Κανάκης στο Znews: “Αυτή η τηλεόραση δεν μου αρέσει καθόλου”

Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον το η “Ζωή εν τάφω” στην ΕΡΤ. Το σήριαλ μεταφορά από το εμπνευσμένο βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη πάσχει σεναριακά. Ενώ έχει ωραία γυρίσματα, καλή ατμόσφαιρα κάπου χάνει στο σενάριο. Ας το δούμε όμως, μπορεί να θέλει τον χρόνο του…

Ωχ, μας τελείωσε το My Style Rocks αλλά ευτυχώς τα μεσημέρια θα παίζεται το Power of love. Με τέτοια κακογουστιά σου κόβεται και η όρεξη…

Κάθε τέλος του μήνα γεμίζουμε δελτία τύπου με πρωτιές. Όλα τα δελτία πρώτα. Δεύτερο κανένα. Τρέχουν όλοι και βγαίνουν πρώτοι. Σε διαφορετικές ώρες, αυτό είναι κομμάτι εύκολο, άλλα δεν μας το λένε, μη στεναχωρηθούμε….

Ο Γ. Αυτιάς ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ.; Θα το μάθουμε μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος. Πού πας Γιώργο; Πού αφήνεις την τρίτη ηλικία; Μη μου το κάνεις αυτό, θα φαρμακωθώ..

Η κακεντρέχεια τρέχει στην άσφαλτο! Εκεί που έτρωγες ψωμί ποτέ να μη βρίζεις. Ούτε να χαίρεσαι αν δεν πάει καλά το πρόγραμμα. Προσωπικό μήνυμα. Έλήφθη; Όβερ.

14.000 επεισόδια σε 42 χώρες μετράει το “Κάτι Ψήνεται”, παγκοσμίως. Ενδιαφέρον ποσοστό. Αυτήν τη βδομάδα το δικό μας πάει στην Πάτρα….

Τα πάνω του πήρε ο ΑΝΤ1 και ηρέμησαν τα πνεύματα στο Μαρούσι. Πρώτος ήταν χθες με απόλυτα χαμένο τον ΣΚΑΪ που ακόμα ψάχνεται. ….

Τους βλέπω στα πρόθυρα εγκαυμάτων αυτούς τους δόλιους στο Survivor και αναρωτιέμαι: για ιατρικούς λόγους δε τους δίνουν ένα αντηλιακό; Σαν αστακοί έχουν γίνει οι άνθρωποι. Τέτοια ντροπή…. Στο μεταξύ μην κάνουν καμιά βλακεία και βάλουν καρύδα. Θα τρέχουν στο νοσοκομείο όλοι…

Την πιστεύω πολύ αυτήν την συνάδελφο την κ. Λυμπεράκη. Ρουά ματ λέγεται η εκπομπή της και ξεκινά την Τετάρτη. Ας δούμε και κανέναν άλλο πια, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι εκεί στον ΣΚΑΪ, μας ζάλισαν!