«Με κυνηγούν από την ΕΡΤ»
Μέχρι Κεραίας

«Με κυνηγούν από την ΕΡΤ»

«Με κυνηγούν από την ΕΡΤ»

Λοιπόν! Γίνονται πολλές εσωτερικές και εξωτερικές μετακινήσεις, αναχωρήσεις, διώξεις αυτό το καιρό σε ένα περίεργο κλίμα θα έλεγα…. Να εξηγήσω. Όπου δεν πίπτει ράβδος πίπτει… πολιτική παρέμβαση!

Ας πούμε ο Γιάννης Σαραντάκος έδωσε τη θέση του στον Άκη Παυλόπουλο στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ. Στον ΣΚΑΪ μπαινοβγαίνουν ονόματα με παράκληση Θοδωρή Ρουσόπουλου, που στέλνει και τον Τάκη Χατζή στον Alpha….

Στην ΕΡΤ πάλι και στου Μαξίμου αλαλαγμός. Με τις κλωτσιές έξω η Ακριβοπούλου και από τη Νέα Σελίδα, μέσα Γιάννης Βλαστάρης, άρα καημένη Μάνια να ζούσες….. να γράφεις τους λόγους του πρωθυπουργού, παρακαλώ….. Μαρία Χούκλη, Αντώνης Φουρλής, Λακόπουλος ων ουκ έστι αριθμός. Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα αδέλφια…

Α! Και στο Kontra η δύσμοιρη Γιάμαλη, στον Alpha ίσως ο Νίκος Παναγιωτόπουλος τρελές αλλαξο…πινελιές!

Με κυνηγούν από την ΕΡΤ να γράψω ότι η θέση του διευθυντή ειδήσεων δεν χρειάζεται πτυχίο! Χρειάζεται, αδέλφια, μην κοιτάτε που υπάρχει προηγούμενο…..

Για τον Πιπίνη δεν έγραψα τίποτα γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα αγγίζουν οι απλοί άνθρωποι. Μακριά και αλάργα….

Ας πάμε και σε πιο ελαφριά θέματα. Αν το λες ελαφρύ να σου δώσει το ΑΤΜ της τράπεζας πλαστό 50€. Το έπαθε η Πόπη Διαμαντάκου, μέλος του ΕΣΡ και προσπαθεί μάταια να βρει το δίκιο της…. Ρωτάει μέρες τώρα τον διευθυντή της τράπεζας “πώς τα μηχανήματα σας δεν τσιμπάνε τα πλαστό χαρτονόμισμα;” και απάντηση δεν παίρνει…..

Το μεγάλο στοίχημα αυτή τη σεζόν παίζεται στον ΣΚΑΪ. Το κεφάλι της στον ντορβά έχει βάλει η κ. Κουτσαυτάκη που ποντάρει στην ψυχαγωγία του καναλιού με τους ανθρώπους της ενημέρωσης αλλά και τον ίδιο τον κ. Αλαφούζο που προβληματίζεται…. Υπάρχει γκρίνια στο Φάληρο. Αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος τουλάχιστον το “Λόγω τιμής” θα το υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες….

Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος που η ΕΡΤ χθες έδειχνε 8 λεπτά ακριβώς στις ειδήσεις το φονικό στο Αίγιο; Και γιατί το πούλμαν με τους 7 νεκρούς μετανάστες που ανετράπη στον Έβρο έχει γίνει γαργάρα;;;;

Μπάγιερν, Ερυθρός Αστέρας, Τότεναμ στον δρόμο του Θρύλου προς την Ευρώπη. Μια σύγχυση την πήρα….