«Καταστρέψατε μια σειρά – κόσμημα»
Μέχρι Κεραίας

«Καταστρέψατε μια σειρά – κόσμημα»

«Καταστρέψατε μια σειρά – κόσμημα»

Ήταν σπουδαίος άνθρωπος πέρα από μέγας συνθέτης ο Γιάννης Σπανός, που έφυγε και αυτός για τις μουσικές γειτονιές των αγγέλων… Είχε στα συρτάρια του πολλές μουσικές για τραγούδια μα θυμάμαι σε μια συνέντευξή του να εκφράζει το παράπονο ότι πια κανείς δεν τον προτιμούσε….

Ο απλός κόσμος όμως που έκλαψε με το “Άνθρωποι μονάχοι”, που μελαγχόλησε με τη “Μαρκίζα”, που χάρηκε με τις τόσες επιτυχίες του τον τίμησε σήμερα σε ένα ευλογημένο κατευόδιο. Πάντα των ανθρώπων οι καρδιές ξέρουν….

“Δεν ντρέπεται κοτζάμ Δούκας να του τα φοράει η γυναίκα του;”, μου είπε χθες μια κυρία στο σούπερ μάρκετ. “Έλα ντε”, είπα και ‘γω, “αλλού κάνει τον καμπόσο”… Για πότε παρατήσανε τα ψώνια οι κυράδες και στήσανε καυγά ούτε κατάλαβα. “Μωρέ, καλά του κάνει” είπε η ταμίας “που δεν έχει αφήσει ζωντανό για ζωντανό άνθρωπο”. “Σήριαλ είναι”, είπα εγώ, ” καλέ μη μαλώνετε” και εισέπραξα τη προσβολή του μήνα: “Μμμμμμ, τηλεκριτικός να σου πετύχει”! Από τον “Άγνωστο πόλεμο” είχα να το δω αυτό που οι μισοί έβριζαν τον Βαρτάνη φασίστα και οι άλλοι τον λέγαν λεβέντη….

Το My Style Rocks ή πως το λένε μπορεί να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν αν περιμένουν τη Δούκισσα Νομικού να το παρουσιάσει. Προς το παρόν φροντίζει το παιδάκι της και χαίρεται η Σπυροπούλου….

Δεν είναι σίγουρο ότι την εκπομπή των έξι λαμπρών προσωπικοτήτων που τα πορτρέτα τους κάνει ο Σάκης Ρουβάς θα το πουν Idol. Πολύ αμερικανιά  για πρόσωπα σαν τη Μαλβίνα, τον Μητροπάνο, τον Κούρκουλο, τον Μπονάτσο και τον Σιδηρόπουλο. Πολύ….

Να γιατί χρειάζεται η ΕΡΤ. Αλλά μια καλή δημόσια τηλεόραση. Ποιος άλλος θα έβαζε αμέσως αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό;

Καλέ τι γίνανε οι “Ράδιο Αρβύλα”; Νοέμβρης μπήκε, οι φούρνοι φτιάξαν μελομακάρονα… Τι περιμένουν; Να σφάξουμε τη γαλοπούλα;

Εναλλαγή στα τηλεπαιχνίδια έκανε ο ΣΚΑΪ. Άλλαξε τις ώρες δηλαδή, ότι αυτό έφταιγε που δε πηγαίνανε καλά. Μάλιστα…

Το “Λόγω τιμής» θα παιχτεί όταν τελειώσει σε εύλογο χρόνο σε επανάληψη και θα πάει καλύτερα. Εγώ λέω ότι καταστρέψατε μια σειρά – κόσμημα με τις, άντε να μη πω….

Αυτά τα δόλια στο GNTM τα λυπάται η ψυχή μου. Θα τα βάλουνε λέει να περπατήσουν στη θάλασσα και όποια βουλιάξει αποβάλλεται…. Πλάκα κάνω καλέ, έλεος….θα μπορούσε όμως. Τι; Δεν είναι δοκιμασία για μοντέλα; Γιατί, είναι τα άλλα που κάνουνε;

Η ΕΡΤ έχει μια υπέροχη ταινία το Σάββατο που σας συνιστώ να μη τη χάσετε. Λέγεται  Τhe truth και παίζουν η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Μεταξύ μας, ταινιάρα…..