Η Καγιά, το ΕΣΡ και το πρόστιμο στο GNTM
Μέχρι Κεραίας

Η Καγιά, το ΕΣΡ και το πρόστιμο στο GNTM

Η Καγιά, το ΕΣΡ και το πρόστιμο στο GNTM

Φέτος η τηλεόραση είναι η χαρά της φτηνής ψυχαγωγίας. Είναι που μας φταίει ο Σεφερλής στο Παλλάς. Μη διαταραχθεί η πολιτιστική μας ακεραιότητα. Για τις μοντέλες που τα πετάξανε τα ρούχα λες και είναι γαρίφαλα σε μπουζούκια της εθνικής οδού δεν μας νοιάζει.

Τη θυμάμαι την Βίκυ Καγιά 16 χρόνων παιδάκι που την πήγαινε η μητέρα της στις πασαρέλες. Πολλές μανάδες σπρώχνουν τα παιδιά τους όταν είναι όμορφα στο μόντελινγκ, με το μπιμπερό στο στόμα. Η Βίκυ μεγάλωσε και η πορεία της ήταν ανάλογη. Μοντέλο “ΑΑΑ” που λένε και στα μανάβικα. Εδώ κυρία έχω ΑΑΑ καρπούζια.

Το ότι αυτό το σαχλό ριάλιτι έφαγε 20.000€ πρόστιμο από το ΕΣΡ δεν λέει τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να περιορίσει ένα όνειρο του άλλου, όσο χαμηλό και αν είναι. Που να δείτε τις καλές εποχές των καλλιστείων τι γινόταν. Ρωτήστε και καμιά πρωταγωνίστρια του καιρού εκείνου, όταν τα διοργάνωνε ο ΑΝΤ1, να σας πει τώρα που πέρασαν τα χρόνια.

Φέτος λοιπόν αναμφίβολα είναι η χρονιά του Νίκου Μουτσινά. Ο άνθρωπος που επιμένει θα τη βρει την άκρη. Η αγαπημένη μου εκπομπή. Γελάω πιο πολύ και αυτό το θλιβερό Nomads!

Από την επόμενη βδομάδα θα έχουμε πανηγύρια στο ραδιοτηλεοπτικό! Προβλέπω μεγάλη ποινή για τον χαρακτηρισμό του γνωστού μπασκετμπολίστα, από τον παθιασμένο οπαδό του Ολυμπιακού. Αλλά ότι και να του κάνετε αυτός είναι που δεν λογίζεται άνθρωπος.

Τον έβαζε και ο Λαζόπουλος στα τελευταία τσαντίρια και έδειχνε τα χάλια του. Εγώ όταν έγραφα στο “ΦΩΣ” δεχόμουν τόσο βρισίδι, που πήγαν στην αντιτρομοκρατική για να σταματήσει. Ήταν η εποχή που βάζανε κάτι τσουτσέκια και δέρνανε συναδέλφους.

Να δείτε το Σάββατο το Carol. Είναι μια ιδιαίτερη ταινία, αλλά δίνουν ρεσιτάλ, η υπέροχη, Cate Blanchett, αλλά και η μικρή φίλη της Rooney Mara που προτάθηκε για το Oscar Β’ γυναικείου ρόλου.

Να μια εκπομπή της ΕΡΤ για τον πολιτισμό. Πραγματικά, όχι χαζομάρες. Της Λένας Αρώνη στο Art week. Καλεσμένοι, η Μπέτυ Αρβανίτη , ο Δημήτρης Καρατζάς και ο Άρης Λεμπεσόπουλος. Πήγαμε θέατρο με τη Λένα.

Στο Μέγαρο, η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε εξετάσεις και πήρε 10 άριστα με την Δήμητρα Γαλάνη, που τα έχει τα γαλόνια του αρχιστράτηγου 40 χρόνια τώρα. Τα υπέροχα τραγούδια και οι μουσικές του Βασίλη Τσιτσάνη ξεσήκωσαν τους θεατές. Το ήθελες το ουισκάκι και ένα τσιγαράκι στα κρυφά. Κανέναν δε πείραξε όμως που από την προχθεσινή όπερα περάσαμε αμέσως στο ρεμπέτικο του Τσιτσάνη. Εγώ είδα και μια κυρία με άσπρα μαλλιά στην δεύτερη θέση να φέρνει τα “ώπα” της, αν με εννοείτε.

Αυτό που έχει αρχίσει να ενοχλεί λίγο, στην εκπομπή “Στην υγεία μας“, είναι ο συνωστισμός των καλεσμένων. Νομίζω με πιο λίγους, με πιο λίγα λόγια και περισσότερο τραγούδι μια χαρά θα περνάγαμε.