«Η Τρέμη στην ΕΡΤ αντί για τη Στάη;»
Μέχρι Κεραίας

«Η Τρέμη στην ΕΡΤ αντί για τη Στάη;»

«Η Τρέμη στην ΕΡΤ αντί για τη Στάη;»

Θα διαβάσετε αύριο εδώ στο Znews την συνέντευξή μας με τον “Δούκα Σεβαστό”! Ο Λεωνίδας Κακούρης, ένας εξαιρετικός χαρακτήρας ανθρώπου, θα σας ξαφνιάσει με τη ζωή του….

Να λοιπόν που στην επανάληψη της Κυριακής το “Λόγω Τιμής” -που βγήκε και σε βιβλίο- κάνει 19%. Αυτό που σας λέγαμε. Αυτό που αργά έστω κατάλαβε ο ΣΚΑΪ και θα πάει ακόμα καλύτερα όταν θα ξαναπαιχτεί από την αρχή.

Από την παρουσίαση του βιβλίου “Λόγω Τιμής” – NDP

Ήδη μια επιτροπή του νεοσύστατου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη μελετά τις παλιές σειρές, τα δικαιώματα -αν υπάρχουν- και όπως το ακούω μια μεγάλη ζώνη κάθε μέρα θα ‘ναι ζώνη Mega. Ίσως να πλεύσει κατά κει και ο Καψής που απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ, δεν πρόσφερε και τίποτα εδώ που τα λέμε με τόσους και τόσους αναλυτές.

Μέσα το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ξεκινά και η Όλγα Τρέμη στην ΕΡΤ, εκεί που ήθελε διακαώς να πάει η Έλλη Στάη αλλά δε τα κατάφερε. Οι πληροφορίες λένε πως έκανε ραντεβού και με τον πρωθυπουργό αλλά τρικλοποδιές είχαν λόγο να της βάλουν πολλοί ή μάλλον πολλές κύριες.

Στην ΕΡΤ πάντως -ενημερωτικά- θέλουν πολλή δουλειά και η «προσπάθεια”  που κάνουν να υποβαθμίσουν το μεταναστευτικό δε θα τους βγει σε καλό στην κρίση του κόσμου. Το κακό είναι ότι το μεταναστευτικό που εξελίσσεται σε εθνική κρίση έχει αναστατώσει κυρίως οπαδούς της κυβέρνησης που απαιτούν από την ΕΡΤ να λέει την αλήθεια….

Σα να μαζεύτηκαν λίγο οι παρουσιαστές των δελτίων και δεν πανηγυρίζουν πρωτιές όπως έκαναν παλιά που όλοι πια ήταν πρώτοι. Τώρα με 16% τι να πανηγυρίσεις….

Πόσο γλυκιά η Κάτια Δανδουλάκη! Την έβλεπα στον Χατζηνικολάου και σκεφτόμουν όλους αυτούς τους αμέτρητους ρόλους, από τη “Μαριώ” των “Πανθέων” ως την “Ανέτ” των “Μελισσών”.

Στην ΕΡΤ σκέφτονται μια εκπομπή με την Άννα Δρούζα. Αυτή που της στέρησε στο ΟΡΕΝ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Την έψησε….

Κάτι γίνεται με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Ένα βήμα μπρος και δυο πίσω;;;

Μου λένε ότι στο Νext Τop Μodel μας κάνουν στα παρασκήνια ειδική μνεία σε όσους δε λένε καλά λόγια για την εκπομπή. Τα λόγια δε μας νοιάζουν, μη μας μαντρώσουν σε καμία δοκιμασία με φίδια να λέτε….

Θα ήθελα να μνημονεύσω από δω τη μεγάλη κυρία από το ΦΩΣ, την Ειρήνη Νικολαΐδου, που η ψυχή της βρίσκεται πια στον αγαπημένο της κύριο Θόδωρο. Το αγαπημένο ζευγάρι που έτσι μάθαμε να τους λέμε στο ΦΩΣ. Μια αγία γυναίκα η κυρία Ειρήνη. Μια μεγάλη αγκαλιά…

Δυο τρία τηλεπαιχνίδια δε πατάνε καλά στα πόδια τους. Αφού δεν πατάμε το κουμπί για να τα δούμε.

Σε ένα μήνα από σήμερα ετοιμαστείτε για “κλέψιμο”. Οι πρωινοί αποχωρούν για να έρθουν οι επόμενοι. Τούτεστιν, μαζί με τις γαλοπούλες “σφάζονται” και εκπομπές…..