Η ταινιοθήκη του MEGA, η πρώτη σύσκεψη στο ONE και το λάθος του Νίκου Μουτσινά
Μέχρι Κεραίας

Η ταινιοθήκη του MEGA, η πρώτη σύσκεψη στο ONE και το λάθος του Νίκου Μουτσινά

Η ταινιοθήκη του MEGA, η πρώτη σύσκεψη στο ONE και το λάθος του Νίκου Μουτσινά

Τέλος Αυγούστου, με το καλό οι τράπεζες κάνουν ανοιχτό διαγωνισμό και πρόσκληση ενδιαφέροντος, προς τους καναλάρχες για το όνομα του MEGA και την ταινιοθήκη του κυρίως!

Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που θα ελευθερώσει την πιο πλούσια ταινιοθήκη της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης….

Και πόσο να κοστίζει μια τέτοια κίνηση; Για το όνομα MEGA δεν μπορώ να ξέρω και μου φαίνεται απίθανο να το πάρει εταιρεία συμφερόντων του Κόκκαλη….

Για την ταινιοθήκη, άλλες εποχές η τιμή εκκίνησης μπορεί να ήταν και 50 εκ. ευρώ τέτοιος θησαυρός. Στη σημερινή εποχή δεν γνωρίζω….

Και ποιος θα την πάρει; Ο Μαρινάκης; Λέγεται ότι δυο τρεις καναλάρχες έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το πλούσιο υλικό της. Πως όμως; Και πότε θα παίζονται τα προγράμματα σε κάθε κανάλι;

Θα δούμε όταν ανοιχτούν οι Φάκελοι και πόσο θα χτυπηθεί η πολύφερνη νύφη….

Το μέτωπο από το ΟΝΕ είναι θολό. Στόματα κλειστά. Το μόνο σίγουρο είναι πως το κανάλι θα είναι κυρίως ενημερωτικό και πως σήμερα είναι να γίνει η πρώτη σύσκεψη… για τις ειδήσεις όντως ψάχνουν άτομο….

Ο  Νίκος Μουτσινάς  κατά τη γνώμη μου, την πολύ ταπεινή, κάνει μεγάλο λάθος να αφήσει ένα γερό χτίσιμο και να πάει στον ΣΚΑΙ…. Αλλά αυτά ο χρόνος θα τα δείξει και όχι όσοι κάνουμε τους προφήτες. Το 23% του ΟΡΕΝ δεν θα πει απαραίτητα ότι θα γίνει 30% στον ΣΚΑΙ….

Κατά τα άλλα, στο κεντρικό δελτίο του OPEN μετακομίζει η Νίκη Λυμπεράκη-πολύ καλή μεταγραφή και η Έλλη Στάη γίνεται πολιτική σχολιάστρια και κρατά και την εκπομπή της….

Τη θυμάστε τη Δυναστεία; Τη θρυλική σειρά που βλέπαμε στην ΕΡΤ; Επιστρέφει στο ΟΡΕΝ…..

Από την ΕΡΤ δεν έχουμε νεότερα ενώ θα έπρεπε. Έχω την εντύπωση πως 5 κρατικά κανάλια είναι μάλλον πολλά- πόσω μάλλον όταν όλα μαζί φτάνουν δεν φτάνουν το 9%. Η κρατική τηλεόραση πρέπει να υπάρχει. Αλλά με πέντε κανάλια;

Επίσης πρέπει να πω, αντίθετα με τη γνώμη των πολλών, ότι καλά έκανε ο Μητσοτάκης και την πήρε υπό την αιγίδα του. Η ΕΡΤ των ρουσφετιών μόνο με μια τέτοια κίνηση θα πάψει να υπάρχει. Ρωτήστε και τους προηγούμενους τι τραβάγανε…

Ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης επανέρχεται. Λεπτομέρειες προσεχώς….

Άλλη μια επιστροφή μετά από πολλά χρόνια αναμένεται με ενδιαφέρον. Η Μαρία Αλιφέρη -σας αγαπώ- θα παίξει στην κωμική σειρά που θα καλύψει το κενό στης σειράς «Το σόι μου»….

Μπορεί να χάσαμε το Deal, αλλλά θα έχουμε από το 2020 το Super Deal . Αν επιζήσουμε με τα βρισίδια που τρώμε…

Η Αμαλία Κάντζου συνομιλεί με το ΟΝΕ. Για πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα….

Τουλάχιστον 60% κάτω οι συμβάσεις για τα αθλητικά προγράμματα. Στα χέρια της κυβέρνησης βρίσκεται πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το τι συνέβαινε στο παρελθόν – ρε κάτι χαρές!- και αναμένονται οι νέες προτάσεις καθώς το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει…