«Οι πρώτοι ηττημένοι της σεζόν»
Μέχρι Κεραίας

«Οι πρώτοι ηττημένοι της σεζόν»

«Οι πρώτοι ηττημένοι της σεζόν»

“Πιάσε παιδί μου ένα Aperol και γρήγορα”, είπα στον Νίκο Χατζηνικολάου που εκτελούσε χρέη σερβιτόρου στην παρουσίαση του προγράμματος.

Δίπλα του η Φαίη και πιο ‘κει ο Αρναούτογλου να βάζει μουσική….. Ο Παπαδάκης με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο πάρκινγκ έβαζαν τα αυτοκίνητα και η Μπεκατώρου έκανε την ταξιθέτρια. Ήταν μια ωραία ιδέα της Άννας Βλαβιανού!

Η Φαίη Σκορδά

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα εξαιρετική εντύπωση έκανε το σίριαλ «Οι άγριες μέλισσες», μεγάλη προσδοκία του καναλιού….

Γιώργο, στην Πάρο το καλύτερο μαγαζί είναι του Μάριου που το είχε πριν η Αργυρώ…. Πίστεψέ με!

Λοιπόν αυτό που πρόσεξα στις αρχές της σεζόν, είναι τα μεγάλα στούντιο, τα ταρατατζούμ, η χρυσόσκονη! Όλοι χορεύουν, πρωί, μεσημέρι, μες το κέφι! Πού το βρίσκουν; Εγώ είμαι η μουρτζούφλα;

Ένα στέλεχος του ΑΝΤ1 είπε ότι ο Ρέμος δε πουλάει. Κάτι θα πίνει!

Μετά από τρεις μέρες μπορώ να πω ότι οι “8 λέξεις” του ΣΚΑΪ είναι ένα σίριαλ που μας κάνει να γελάμε. Τόσο βαρετό, τόσο ανούσιο παίξιμο από ηθοποιούς χρόνια είχα να δω! Μα χρόνια…

Φαίνεται πως η πρώτη αποτυχημένη εκπομπή είναι του Alpha. Έξω από τα νερά του ο Τάκης Χατζής άφησε μια εξαιρετικά πετυχημένη εκπομπή στον ΣΚΑΪ και πήγε να συνδράμει στην αλλαγή του προφίλ του Alpha. Μέγιστο λάθος, μέγιστο. Πολλές φορές οι φίλοι κάνουν λάθος και παρασέρνουν τους φίλους σε λάθος επιλογή… Μπορεί όμως, αν αρχίσει η Τσιμτσιλή, να παραλαμβάνει καλά νούμερα. Να δούμε….

Δε μπορώ να πω πως το παιχνίδι Guess my age, με καθήλωσε. Αλλιώς το περίμενα… Στο “Μεσημέρι” πολύ καλύτεροι όλοι όπως είδα στην πρεμιέρα….

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Λιάγκα στο τένις με 6-2…

Στο ριάλιτι που σκίζει, η Βίκυ Καγιά είναι πολύ καλή- να τα λέμε αυτά- αλλά τι εξαίσιο οι ημίγυμνες κοπέλες να μιλούν για ποίηση…. Πείτε μας Καβάφη, να χαρείτε….